Nie rozumiem czemu tego nie napiszesz do dana i członków Rady. Czyżby odwagi Ci brakowało? Czemu do autora tego nie napiszesz tylko tutaj wypisujesz. Jak Ci czas ucieka to mogłeś odpowiedzieć na zaproszenie więc nie biadol tutaj.
Nie będziesz mnie pouczał co mam zrobić.Najgorzej jest mieć klapki na oczach i nie mieć swojego zdania tylko iść bezmyślnie jak posłuszne stado baranów.Wiele razy było tu pisane że mija rok za rokiem a godziwej kasy nie ma.Ja jestem bardzo sceptyczny odnośnie szybkich naszych sukcesów bo wiem z jaką potęgą walczymy.Dlatego taki mój wpis.
Nie mam zamiaru pouczać naszego kierownictwa bo nie mam kompetencji.Rozumiem też, że w obliczu stagnacji i marazmu potrzebą chwili jest podtrzymanie na duchu.Miarą tego jest to forum gdzie tylko nieliczni i ci sami się wypowiadają.Zdecydowana większość wybrała wygodną bezczynność.
Lepiej będzie jak zamiast krytyki napiszesz coś merytorycznego.
Pozdrawiam.
Lepiej bym tego problemu nie ujął , choć jestem całym sercem z PAE . A zawracanie głowy radzie PAE naszymi drobnymi rozterkami,na pewno niczego nie przyspieszy tylko przysporzy dodatkowej niepotrzebnej pracy .Starajmy się więc tutaj na Forum merytorycznie prowadzić rozmowy i wyjaśniać czasami skomplikowane problemy w ramach naszych kompetencji i wiedzy .Nerwy i obrzucanie się epitetami , służy tylko i wyłącznie tyranowi . P.s cyt: ( Rządzący światem samowładnie Królowie kopalń fabryk hut Tym mocni są że każdy kradnie Bogactwa które stwarza lud W tej bandy kasie ogniotrwałej Stopiony w złoto krwawy pot Na własność do nas przejdzie cały Jak należności słusznej zwrot )