• PAE udziela informacji dla swoich członków Autor: ~Kjd [109.233.92.*]
    PAE udziela informacji dla swoich członków.
    Niezrzeszeni mają mniej wiedzy.
    Dzisiaj czytałem następnego maila.
    Dziękuję Panie Danielu i Rado PAE.
  • Re: PAE udziela informacji dla swoich członków Autor: ~Andi [37.47.138.*]
    Jak dla mnie ten mail był przesłodzony i hurra optymistyczny.
    Zabrakło ważnego elementu.
    UCIEKAJĄCEGO CZASU.
  • Re: PAE udziela informacji dla swoich członków Autor: ~fifka [5.173.166.*]
    Panie Solorz czekamy na w miarę dobrą ofertę , kończmy wstydu oszczedzmy
  • Andi dan wysłał nasze odczucia ale Twojego wpisu tam nie było. Autor: ~ele [46.205.214.*]
    Nie rozumiem czemu tego nie napiszesz do dana i członków Rady. Czyżby odwagi Ci brakowało?
    Czemu do autora tego nie napiszesz tylko tutaj wypisujesz. Jak Ci czas ucieka to mogłeś odpowiedzieć
    na zaproszenie więc nie biadol tutaj.
  • Re: Andi dan wysłał nasze odczucia ale Twojego wpisu tam nie było. Autor: ~Andi [37.47.138.*]
    Nie będziesz mnie pouczał co mam zrobić.Najgorzej jest mieć klapki na oczach i nie mieć swojego zdania tylko iść bezmyślnie jak posłuszne stado baranów.Wiele razy było tu pisane że mija rok za rokiem a godziwej kasy nie ma.Ja jestem bardzo sceptyczny odnośnie szybkich naszych sukcesów bo wiem z jaką potęgą walczymy.Dlatego taki mój wpis.
    Nie mam zamiaru pouczać naszego kierownictwa bo nie mam kompetencji.Rozumiem też, że w obliczu stagnacji i marazmu potrzebą chwili jest podtrzymanie na duchu.Miarą tego jest to forum gdzie tylko nieliczni i ci sami się wypowiadają.Zdecydowana większość wybrała wygodną bezczynność.
    Lepiej będzie jak zamiast krytyki napiszesz coś merytorycznego.
    Pozdrawiam.
  • Re: Andi dan wysłał co uważał za słuszne Autor: ~Elekt [195.117.218.*]
    Lepiej bym tego problemu nie ujął , choć jestem całym sercem z PAE . A zawracanie głowy radzie PAE naszymi drobnymi rozterkami,na pewno niczego nie przyspieszy tylko przysporzy dodatkowej niepotrzebnej pracy .Starajmy się więc tutaj na Forum merytorycznie prowadzić rozmowy i wyjaśniać czasami skomplikowane problemy w ramach naszych kompetencji i wiedzy .Nerwy i obrzucanie się epitetami , służy tylko i wyłącznie tyranowi . P.s cyt: ( Rządzący światem samowładnie
    Królowie kopalń fabryk hut
    Tym mocni są że każdy kradnie
    Bogactwa które stwarza lud
    W tej bandy kasie ogniotrwałej
    Stopiony w złoto krwawy pot
    Na własność do nas przejdzie cały
    Jak należności słusznej zwrot )
  • Re: PAE udziela informacji dla swoich członków Autor: ~Vy [5.173.164.*]
    I co z tego ?
[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »