Nikt przy zdrowych zmysłach w takie spółki nie inwestuje poważnych pieniędzy , owszem mam parę kilo dla zabawy , także czy zarobię czy stracę nie naruszy to moich finansów , oczywiście lepiej zarobić. Zastanawia mnie tylko czemu na wielu spółkach , warują hejterzy którzy 24 godz na dobę opluwają , bez względu czy rośnie czy spada . Czy są to byli pracownicy np. czy może leszcze którzy kupili na górce i sprzedali w dołku, komu się chce ślęczeć na okrągło i pisać , jeszcze żeby merytorycznie. Tutaj najwidoczniej spółka komuś zalazła za skórę , za te niezapłacone bilety hahaha .
Dnia 2023-01-10 o godz. 17:19 ~obiektywnie napisał(a): >Tutaj najwidoczniej spółka komuś zalazła za skórę , za te niezapłacone bilety hahaha .
a ty dalej swoje :D jasne, miernoty jeżdżące bez biletu tak świetnie się orientują co i gdzie, wysiadują na bankierze i mielą hajs na gieldzie, przy okazji opluwając BVT za te niezapłacone bilety. ma to sens. przekonałeś mnie!
Dnia 2023-01-11 o godz. 08:38 ~Obiektywnie napisał(a): > Czyli były pracownik jesteś hahaha.
były pracownik zazwyczaj stoi wyżej w hierarchii intelektu niż miernoty jeżdżące bez biletu. i orientuje się w sytuacji spółki. ale zasmucę cię - nie, nie jestem byłym pracownikierm tej spółki ani żadnej innej z takiej branży. ba, nigdy nigdzie nie byłem pracownikiem etatowym. własna działalność.
Skoro masz tyle złości do spółki to widocznie jakieś długi z ciebie z ciągnęli, bo na forach praktycznie jest tylko dwie grupy , ci co sprzedali i chcą kupić taniej i ci co kupili i chcą sprzedać drożej, wygląda że nie chcesz kupić czyli jednak jest zły na spółkę za to że w ogóle istnieje.
Dnia 2023-01-11 o godz. 13:46 ~Obiektywnie napisał(a): > Skoro masz tyle złości do spółki to widocznie jakieś długi z ciebie z ciągnęli
jasne barani łbie, bo dłużnicy za bilety to obeznani ekonomicznie kolesie siedzący na bankierze :D czyli jednak musisz być grubiej ubrany skoro takie nędzne argumenty wyciągasz. ps. i polskiego się nieco poducz
Literówki się zdarzają ale na trolle forumowych nie będę się wysilał, bądź mężczyzna i przyznaj czemu ciągle plujesz na spółkę, może faktycznie zbierasz duży pakiet jak najtaniej , choć patrząc na wpisy to jesteś raczej typowym złośliwym chłopcem któremu spółka nadepnęła na odcisk.
Dnia 2023-01-12 o godz. 11:01 ~Obiektywnie napisał(a): >choć patrząc na wpisy to jesteś raczej typowym złośliwym chłopcem któremu spółka nadepnęła na odcisk.
patrząc na wpisy to jesteś nieźle ubrany i się pocieszasz, wyszukując bzdurne teorie. tkwij w bólu beze mnie.