• łapanka Autor: ~marian_koniuszko [86.45.75.*]
    będzie łapanka na leszczy i frajerów, emisja obligacji serii O :)
  • Re: łapanka Autor: ~WNUCZEK [89.64.32.*]
    ja bym łyknoł te seri W heeee... heeee... oczywiście za ziemniaki lub kluski ruskie haaa/// haaa... matoły
  • Re: łapanka Autor: ~Obiektywnie [178.42.115.*]
    A trzeba było zapłacić za bilet , teraz zale na forum hahaha.
  • Re: łapanka Autor: ~marian_koniuszko [86.45.75.*]
    Dnia 2023-01-06 o godz. 15:10 ~Obiektywnie napisał(a):
    > A trzeba było zapłacić za bilet , teraz zale na forum hahaha.

weź se obejrzyj raporty i zrób małe proste obliczenia. na koszty nie zarabiają, a obligacje chcą wciskać leszczom :)
  • Re: łapanka Autor: ~kolo [37.225.4.*]
    tylko wyjątkowe kible nie rosną...
  • Re: łapanka Autor: ~kolo [37.225.4.*]
    a tym prymitywom niedługo skończy się alfabet....
    Co wy biedaki poczniecie jak spółka z bankrutuje , gdzie będziecie wylewać swoje zale , to ile ściągnęli z was długów, przyznać się.
    Dnia 2023-01-09 o godz. 13:52 ~Obiektywnie napisał(a):
    >to ile ściągnęli z was długów, przyznać się.

hoho ty musisz być tutaj fajnie ubrany, skoro już takie argumenty lecą :)

• Re: łapanka Autor: ~obiektywnie [178.42.115.*]
    Nikt przy zdrowych zmysłach w takie spółki nie inwestuje poważnych pieniędzy , owszem mam parę kilo dla zabawy , także czy zarobię czy stracę nie naruszy to moich finansów , oczywiście lepiej zarobić. Zastanawia mnie tylko czemu na wielu spółkach , warują hejterzy którzy 24 godz na dobę opluwają , bez względu czy rośnie czy spada . Czy są to byli pracownicy np. czy może leszcze którzy kupili na górce i sprzedali w dołku, komu się chce ślęczeć na okrągło i pisać , jeszcze żeby merytorycznie. Tutaj najwidoczniej spółka komuś zalazła za skórę , za te niezapłacone bilety hahaha .
    Dnia 2023-01-10 o godz. 17:19 ~obiektywnie napisał(a):
    >Tutaj najwidoczniej spółka komuś zalazła za skórę , za te niezapłacone bilety hahaha .

a ty dalej swoje :D
    jasne, miernoty jeżdżące bez biletu tak świetnie się orientują co i gdzie, wysiadują na bankierze i mielą hajs na gieldzie, przy okazji opluwając BVT za te niezapłacone bilety.
    ma to sens. przekonałeś mnie!

Czyli były pracownik jesteś hahaha.
    Dnia 2023-01-11 o godz. 08:38 ~Obiektywnie napisał(a):
    > Czyli były pracownik jesteś hahaha.

były pracownik zazwyczaj stoi wyżej w hierarchii intelektu niż miernoty jeżdżące bez biletu. i orientuje się w sytuacji spółki. ale zasmucę cię - nie, nie jestem byłym pracownikierm tej spółki ani żadnej innej z takiej branży. ba, nigdy nigdzie nie byłem pracownikiem etatowym. własna działalność.
    Skoro masz tyle złości do spółki to widocznie jakieś długi z ciebie z ciągnęli, bo na forach praktycznie jest tylko dwie grupy , ci co sprzedali i chcą kupić taniej i ci co kupili i chcą sprzedać drożej, wygląda że nie chcesz kupić czyli jednak jest zły na spółkę za to że w ogóle istnieje.
    Dnia 2023-01-11 o godz. 13:46 ~Obiektywnie napisał(a):
    > Skoro masz tyle złości do spółki to widocznie jakieś długi z ciebie z ciągnęli

jasne barani łbie, bo dłużnicy za bilety to obeznani ekonomicznie kolesie siedzący na bankierze :D
    czyli jednak musisz być grubiej ubrany skoro takie nędzne argumenty wyciągasz.
    ps. i polskiego się nieco poducz
    Literówki się zdarzają ale na trolle forumowych nie będę się wysilał, bądź mężczyzna i przyznaj czemu ciągle plujesz na spółkę, może faktycznie zbierasz duży pakiet jak najtaniej , choć patrząc na wpisy to jesteś raczej typowym złośliwym chłopcem któremu spółka nadepnęła na odcisk.
    Dnia 2023-01-12 o godz. 11:01 ~Obiektywnie napisał(a):
    >choć patrząc na wpisy to jesteś raczej typowym złośliwym chłopcem któremu spółka nadepnęła na odcisk.

patrząc na wpisy to jesteś nieźle ubrany i się pocieszasz, wyszukując bzdurne teorie. tkwij w bólu beze mnie.

[x]
LEXBONO 4,48% 0,07 2026-05-21 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.