.....niestety ale spadkobiercy mają 5,8 ml akcji !!! ogółem i w tym są o ile się nie mylę 3 ml ze spadku , bo nie chcę bawić się w wyliczenia szczegółowe i te być może trafiają na sprzedaż GPW i to jest problem na fixingu teraz ?! Tak myślę....ale nie jestem pewien .
.....bądż miły i oszczędź sobie takich określeń...... szkoda że nie umiesz dyskutować o faktach finansowych, które się wydarzyły a wpływają na przebieg fixingu ....masz inne zdanie to przedstaw je na forum!
...... Bussines Insider z 4 lutego dokładnie pisze jakie mamy problemy z OZE by za kilka lat 50% potrzeb energii kraju pochodziło z OZE, to wymaga dużego wysiłku ustawowczego i finansowego....ale to trzeba robić natychmiast!
.. w uzupełnieniu .....wszystko się ślimaczy ...mld zł premier poza budżetem wydaje na podejrzane fundacje ....poza kontrolą.....zamiast na pilne inwestycje klimatyczne....
Niemcy w ciągu 200 dni wybudowali 2 terminale LPG,... Ordnung muss sein ...a my potrzebujemy na to kilka lat ....brak słów...
...niestety ale spadkobiercy mają 5,8 ml akcji !!! ogółem i w tym są o ile się nie mylę 3 ml ze spadku , bo nie chcę bawić się w wyliczenia szczegółowe i te być może trafiają na sprzedaż GPW i to jest problem na fixingu teraz ?! Tak myślę....ale nie jestem pewien .----------------------------Do Andrzeja .A skąd taka pewność ,ja dokupuje.