Patrzę na wykres i coś mi się wydaje że rysujemy trójkąt. Jeśli tak to mamy bandę i dalej z marszu nie pójdzie. Teraz krótka korekta i powrót a potem wybicie górą. Tak to widzę.
Dnia 2023-01-05 o godz. 10:01 ~Scp napisał(a): > Patrzę na wykres i coś mi się wydaje że rysujemy trójkąt. Jeśli tak to mamy bandę i dalej z marszu nie pójdzie. Teraz krótka korekta i powrót a potem wybicie górą. Tak to widzę kakałowym okiem.
Ale ja nie żebram o korektę. Ja mam akcje w portfelu. Ja tylko komentuje to co widzę. A widzę kółka od bandy do bandy. I widzę właśnie odbicie od sufitu na 230 i zaraz powrót na 200.
kółka A'la "inwestor" żeby pare PLNów zrobić na paru akcjach HEHEHE ??
tu na pewno nie chodzi o kółka, ( bo płynnosc jest za mała i za małe są procentowe różnice) --- ale faktem jest że kurs jest trzymany za wory i jest potężnie spółka niedowartościowana z jakiegoś Logicznie nie znanej przyczyny.
Strach tu cokolwiek napisać żeby nie zostać zbesztanym, ale fakty są takie że dzisiejsza swieczka na dużym obrocie z długim górnym cieniem w dodatku na głównym oporze nie wygląda dobrze .Dlatego też sprzedałem na malutkim zysku .Czy rynek da szansę taniej odkupić to się okaże....
Dnia 2023-01-11 o godz. 17:42 ~Car napisał(a): > Strach tu cokolwiek napisać żeby nie zostać zbesztanym, ale fakty są takie że dzisiejsza swieczka na dużym obrocie z długim górnym cieniem w dodatku na głównym oporze nie wygląda dobrze .Dlatego też sprzedałem na malutkim zysku .Czy rynek da szansę taniej odkupić to się okaże.... Pamiętajcie, żadna świeczka nie decyduje o wartości firmy, a świeczki służą do tego ,aby je włożyć tam gdzie słoneczko nie dochodzi.