• Od bandy teraz w dół Autor: ~Scp [188.147.108.*]
    Patrzę na wykres i coś mi się wydaje że rysujemy trójkąt. Jeśli tak to mamy bandę i dalej z marszu nie pójdzie. Teraz krótka korekta i powrót a potem wybicie górą. Tak to widzę.
  • Re: Od bandy teraz w dół Autor: ~wiatr_zdupy [185.246.208.*]
    Dnia 2023-01-05 o godz. 10:01 ~Scp napisał(a):
    > Patrzę na wykres i coś mi się wydaje że rysujemy trójkąt. Jeśli tak to mamy bandę i dalej z marszu nie pójdzie. Teraz krótka korekta i powrót a potem wybicie górą. Tak to widzę kakałowym okiem.

• Re: Od bandy teraz w dół Autor: ~Rome [92.0.179.*]
    Ładnie poszło od tej bandy 230pokonamy i aż do 300dolecim
  • Re: Od bandy teraz w dół Autor: ~Scp [188.147.96.*]
    Nie chwal dnia przed…
    Póki co 230 trzyma i jak na moje to korekta potrzebna
  • Re: Od bandy teraz w dół Autor: ~Rome [92.0.179.*]
    Ta 3 korekta do 200.co. miesiące było po 195 trzeba było brać a nie teraz modlić się o korekty
  • Re: Od bandy teraz w dół Autor: ~Mj [5.173.30.*]
    Faktycznie zabawni są ci detaliści (w sensie: szczególarze). Tu 20 zł w tą czy w tamtą na obecnych poziomach jest bez znaczenia.
    Knot górny już namalowany. Teraz powrót na 200. I potem kolejne kółko :)
  • Re: Od bandy teraz w dół Autor: ~Mnbvc [188.146.8.*]
    Takie same mądre rady były gdy kurs był poniżej 100 zł. Tyle miesięcy kurs się kisił a i tak niektórzy narzekają że nie zdążyli kupić :)
    Ale ja nie żebram o korektę. Ja mam akcje w portfelu. Ja tylko komentuje to co widzę. A widzę kółka od bandy do bandy. I widzę właśnie odbicie od sufitu na 230 i zaraz powrót na 200.
  • Re: Od bandy teraz w dół Autor: ~otco [109.233.92.*]
    kółka A'la "inwestor" żeby pare PLNów zrobić na paru akcjach HEHEHE ??

tu na pewno nie chodzi o kółka, ( bo płynnosc jest za mała i za małe są procentowe różnice) --- ale faktem jest że kurs jest trzymany za wory i jest potężnie spółka niedowartościowana z jakiegoś Logicznie nie znanej przyczyny.
  • Re: Od bandy teraz w dół Autor: ~debil_techniczny [88.156.143.*]
    Na czole sobie te kwadraty i trójkąty namaluj...
  • Re: Od bandy teraz w dół Autor: ~Car [89.64.35.*]
    Strach tu cokolwiek napisać żeby nie zostać zbesztanym, ale fakty są takie że dzisiejsza swieczka na dużym obrocie z długim górnym cieniem w dodatku na głównym oporze nie wygląda dobrze .Dlatego też sprzedałem na malutkim zysku .Czy rynek da szansę taniej odkupić to się okaże....
  • Re: Od bandy teraz w dół Autor: ~wiatr_zdupy [84.17.55.*]
    Dnia 2023-01-11 o godz. 17:42 ~Car napisał(a):
    > Strach tu cokolwiek napisać żeby nie zostać zbesztanym, ale fakty są takie że dzisiejsza swieczka na dużym obrocie z długim górnym cieniem w dodatku na głównym oporze nie wygląda dobrze .Dlatego też sprzedałem na malutkim zysku .Czy rynek da szansę taniej odkupić to się okaże....
    Pamiętajcie, żadna świeczka nie decyduje o wartości firmy, a świeczki służą do tego ,aby je włożyć tam gdzie słoneczko nie dochodzi.

[x]
SCPFL -0,68% 116,40 2026-05-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.