• "Książe z Singapuru" Autor: ~Tajski_Pan [89.64.39.*]
    ... Dyrektor zarządzający Holdingu po wizycie w naszym zakładzie i zapoznaniu się z naszymi liniami technologicznymi a także z systemem kontroli jakości, w oparciu o bardzo dobrze wyposażony laboratorium badawczo-kontrolne, podjął decyzję, że w najbliższym czasie dojdzie do podpisania umowy na zakup mikrosfery z terminem dostaw od czwartego kwartału 2022 r. do końca kwietnia 2024r.
    ...Jest to duże osiągnięcie dla Spółki.
    to jest tak duże osiągniecie jak dotrzymanie terminu publikacji raportów 

rok 2022 odszedł w zapomnienie a książę z Singapuru chyba wypił kupiony w bielsku bimber i zapomniał co to EEX . jest jeszcze inna opcja czyli mitomania i konfabulacja.

--Mitomania (pseudologia, kłamstwo patologiczne, zespół Delbrücka) to zaburzenie psychiczne objawiające się patologiczną skłonnością do opowiadania nieprawdziwych lub wyolbrzymionych historii na swój temat.--   
    ---konfabulacja termin oznaczający uzupełnianie brakujących wspomnień informacjami nieprawdziwymi, które możliwie dobrze pasują do całego logicznego ciągu wydarzeń. Konfabulacja różni się od świadomego zmyślenia tym, że konfabulujący człowiek jest przekonany o prawdziwości swoich wspomnień---

https://www.bankier.pl/wiadomosc/EKO-EXPORT-S-A-Informacja-o-przebiegu-spotkania-z-wieloletnim-dostawca-towaru-do-Eko-Export-S-A-8413205.html
  • Re: "Książe z Singapuru" Autor: ~kabanos [46.134.16.*]
    Dnia 2023-01-04 o godz. 13:49 ~Tajski_Pan napisał(a):

> rok 2022 odszedł w zapomnienie a książę z Singapuru chyba wypił kupiony w bielsku bimber i zapomniał co to EEX . jest jeszcze inna opcja czyli mitomania i konfabulacja.

Na tej spółce słowa prawdy nie powiedzieli. Co więcej, prócz kłamstw, ośmielono się ganić inwestorów by "lepiej rozumieli, że kurs może wzrosnąć do 88 złotych" oraz wprost nazwano ich szczekającymi psami, ustami prezesa!
    A oto inne przykłady naszego Pinokia:

• rzekomy inwestor
    • prognoza 30 mln zysku
    • zakup laguny okazał się być "takim skrótem myślowym"
    • Skandal z brakiem rury
    • pożar w Astanie
    • sprzedaż działek
    • pożyczki rodzinne
    • nierentowna linia DMC
    • dwukrotne zawieszenie notowań z powodu nieopublikowania raporcin

Teraz doszła bajeczka o sułtanie Singapuru, co to miał od czwartego kwartału zeszłego roku mikrosferę tonami kupować...

• Re: "Książe z Singapuru" Autor: ~lola [37.30.44.*]
    według mnie ten "książe z Singapuru" to typowe giełdowe oszustwo czyli naciągnięcie na kupno akcji tuż przed możliwym zaprzestaniem działalności. już dwie firmy audytorskie ostrzegały o możliwym scenariuszu. pod koniec 2022 pojawiły się pierwsze zastawy na majątku spółki.
  • Re: "Książe z Singapuru" Autor: ~mar [46.134.16.*]
    Musimy teraz szczerze kwiczeć, ja dzisiaj już grzmiałem jelytem po kapuście kiszonej i maślance.
  • Re: "Książe z Singapuru" Autor: ~Txt [5.184.225.*]
    Właśnie rodzinka wywala akcje pod hasło o księciu z Singapuru. W czerwcu 2023 kolejne zawieszenie notowań ale tym razem prawdopodobnie pod bankructwo.
  • Re: "Książe z Singapuru" Autor: ~Ziom [94.254.176.*]
    Dnia 2023-01-05 o godz. 14:37 ~mar napisał(a):
    > Musimy teraz szczerze kwiczeć, ja dzisiaj już grzmiałem jelytem po kapuście kiszonej i maślance.

Ja z rana upiłem nieco soku z kiszonych buraków.
    Nie radzę oddalać się od sedesu na dalej niż 7 metrów
  • Re: "Książe z Singapuru" Autor: ~mar [46.134.11.*]
    Ja w intencji wzrostu, urodziłem smolistego kloca. To efekt kaszanki popitej kefirem
  • Bokun ucieka z tonącego statku ! Autor: ~GrubaskaKaśkaKa [89.64.41.*]
    https://www.bankier.pl/static/att/emitent/2023-01/powiadomienie-o-transakcjach-z-11012023_202301120293435822.pdf

najpierw zastawy na majątku spółki a teraz ucieczka z akcji a akcjonariuszom wciskają kit o "księciu z Singapuru"
  • Re: Bokun ucieka z tonącego statku ! Autor: ~takietam [91.192.199.*]
    Kto nabył?
  • Re: Bokun ucieka z tonącego statku ! Autor: ~Czy [5.172.233.*]
    Dnia 2023-01-12 o godz. 10:21 ~takietam napisał(a):
    > Kto nabył?

to nie było przypadkiem pod dzisiejsze info ,jakby co nie mam akcji .
    Pozdrawiam Tygrysa oraz swojaka .
  • Re: "Książe z Singapuru" Autor: ~Stolcmistrz [31.0.39.*]
    Wyciście kloca po maślance
  • Re: "Książe z Singapuru" Autor: ~Barany_z_BB [89.64.104.*]
    czas kończyć to wyciskanie jacku
  • Re: "Książe z Singapuru" Autor: ~Spadki [193.176.87.*]
    TERMOEXPERT lepiej sprzedać, wyniki takie sobie arkusz dziurawy jak serf, wszystko wskazuje na to,f że kurs będzieM spadał
[x]
EKOEXPORT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.