Dnia 2023-01-04 o godz. 09:28 ~marek napisał(a): > Proszę o uczciwe bezstronne odpowiedzi
Albert ma słabe wyniki wręcz straszne na wszystkich portfelach. Spółki kupowane kilka lat temu przynoszą zysk, a reszta to dramat. Ale jest kilka wartościowych osób jak Carlos dla których warto być na forum. Choć ja jestem starym abonentem i płace 450 czy 550zł rocznie. Za obecny dostęp tyle bym nie zapłacił. Oprócz tego że jest płatny dostęp do forum Alberta. To jest jeszcze płatny portfel Szejka na którym sporo rzeczy się dzieje i dodatkowe forum alberta. Oczywiście płatne i to nie chudo :D Zapłacisz 6 tyś na start za rok plus Szejk 780 za 3 miesiące a Drugie alberta to chyba około 3 tyś za miesiąc. Hajs się robi na szkoleniu a nie inwestycjach- no i na spółkach hahaha
Dnia 2023-01-07 o godz. 20:12 ~marek napisał(a): > Dziękuje wszystkim za cenne rady dzięki którym podjąłem decyzję żeby nie kupić abonamentu u Alberta.
Jest tyle dobrych abonamentów: książak, stockwatch, portal analiz, rms od market revolution A wy wolicie jakieś gówno u Alberta gdzie stale jakiś śmieć robi -80% i wy twierdzicie że reklama u szejka 1500% rocznie wam trto odbija. Gratulacje! Szyjcie sobie grube ubranka na przyszłą zimę!