Ja mam swój pakiet ..zakup po 0,40....nie pamiętam coś koło 2 może teraz idzie 3 lat temu zakupiony....coś za nie całe 2000 zł....mam też zamulone $ na innych spolkach też liczone w latach....ale nigdy nie sprzedaje....zawsze czekam....jeżeli nie inwestuję się dużych pieniędzy to nie przeżywa się aż tak różnych wariantów pracy spółki....w sumie opcje są zawsze tylko dwie...albo zarobek albo wtopa....przy inwestycji rzędu 2000tys strata nie powoduje dużego dramatu....na fajki miesięcznie wydaje 500zl:)
Tylko tu się nie zmienia nic od kilkunastu lat. Prezes po prostu nie umie w biznes i tyle. Wydał starczy posłuchać jego opowieści o wcześniejszych porażkach. Moja ulubiona jest o tym jak nabrał za dużo zleceń i to przyczyniło się do upadku firmy. Dziś ma produkty od kilku lat i zero zleceń. Dostał kasę na licencję i ... szef inwestorów już odszedł z RN.
Zastanawia mnie dlaczego jeszcze do tej pory spółka nie opublikowała INFO o rzekomej produkcji ... którą tak chwalił się Pan Sławomir Huczała .... podczas prezentacji w połowie roku 2022 ... a pamiętam że zapowiedzi wznowienia produkcji w owej fabryce były na "jesień" .... no tak jesień 2022 jak rozumiem.