Dnia 2022-12-30 o godz. 12:11 ~Prawda napisał(a): > Przynajmniej raz wypowiedziałeś się w temacie w którym jesteś ekspertem - śmietniki
no cóż , możesz jeszcze grzebać tu, i w swoim odbycie ciotko :) i gadaj do fartucha mamy, nie zaśmiecaj mojego postu ofiaro pękniętej ochrony ... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Dnia 2022-12-30 o godz. 12:28 ~Prawda napisał(a): > Miejscówkę masz już zajętą na jutro ? Ahhh zapomniałem, przecież tam nocujesz na codzień , hehe
polecam zapoznać się z kanonami pisania w języku informatycznym Polskim ! bo nie wiem co to znaczy to "Ahhh codzień hehe" to jakiś twój znak głupoty czy hasło do kieszeni fartucha twojej mamy ? a może to nazwy pampersa ? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))j
Dnia 2023-01-02 o godz. 17:49 ~hihot napisał(a): > powoli, powoli, i się będzie kupować w marcu tego roku po 7 zeta :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
to oczywiście żart dla kwiczących prosiaków o dobrym korycie :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) a tak powaga to zapraszam do obrotów na tej spółce ! bo samo kwiczenie na forum to mało drodzy naganiacze z wiatrem w kieszeniach :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))