• Do livermoregpw Autor: ~Nela2020 [46.182.96.*]
    Pojawiłeś się od niedawna, a widać, że znasz dokładnie temat Biomedu
    Wszystko co piszesz jest poparte w ESPI, gratulacje znajomości tematu
    Ja wiem co mówię, bo mam tą spółkę w portfelu od dawna i śledzę ESPI, dlatego posiadam te akcje
    Przyszłość tej spółki jest tak wielka, że nawet sobie nie wyobrażacie, a sukcesy zauważycie już 2023
    To będzie rok przełomu
    Pozdrawiam serdecznie Ciebie livermoregpw
  • Re: Do livermoregpw Autor: abaladu [91.222.142.*]
    CIEKAWIL mnie i CIEKAWI NADAL -pisalem omylkowo - o nim - STOP LOS-- SORY-
  • Re: Do livermoregpw Autor: ~Nela2020 [46.182.96.*]
    abaladu, no niestety z merytoryką nie wygrasz!

• Re: Do livermoregpw Autor: livermoregpw [5.173.172.*]
    Nela bardzo dziękuję za ciepłe słowa. Niewielu jest tutaj optymistów i to mnie cieszy. Nie bez kozery napisałem, że 2023 r. będzie rokiem dla: BIOMED, Big Cheese, CherryPick. Te trzy perły mam już po 100% w portfelu i rozpoczynam kolejny łowy. Tutaj już nie chciałem dużej czekać, dokupiłem, zakopałem i czekam na swój target, czyli poziom 20 zł. Jeśli pojawią się konkretne ESPI być może podwyższę swój target, tak jak ostatnio uczyniłem na Big Cheese Studio.

Pozdrawiam
  • Re: Do livermoregpw Autor: ~Noname [70.73.171.*]
    Twój target jest taki żeby sprzedać swoje akcje gdy inni będą się ślinić w okolicy np15.
    Kupiłeś-czekaj. Sprzedaleś -czekaj. Wywnętrzanie się i +targetowanie+ to zwykłe oszukiwanie ludzi.
    Kumam bazę inaczej?
    Umowa niech będzie taka, że tu na tym forum rozmawiajmy tylko z osobami co coś wiedzą, resztę trzeba pominąć
    Pozdrawiam livermoregpw
    Ci, których interesuje spółka i i pieniądze, szukają informacji we właściwych miejscach.
    Nie mam nic przeciwko podawaniu informacji ale...intrpretacja ich na forum jest nie tylko zabroniona ale głównie nieuczciwa.
    Nela, w sumie masz rację. Po co się kłócić z nimi. Akcji nie mają, nie są w żaden sposób powiązani z tematem.

Pozdrawiam
  • R0: Do livermoregpw Autor: ~Irek [195.225.37.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.225.37.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [70.73.171.*]
  • Re: Do livermoregpw Autor: ~RED [77.222.242.*]
    taki to miszcz niesłychane
  • Re: Do livermoregpw Autor: ~ktos [178.43.51.*]
    Ten wielki, zapowiadany rok 2023 minął i kurs jest niżej. Teraz prezes ma cel, aby rok 2025 był lepszy pod względem przychodów. O ile w 2022 można było złapać chętnych opowiadając takie bajki, tak teraz już nikt nie jest zainteresowany tym gniotem.
  • Re: Do livermoregpw Autor: ~Tikida [188.147.13.*]
    Podbijam!
    Wiesz co umówmy się tak, że zauważamy fakty dobre lub złe - jeśli takie będą, ale miejmy nadzieję, że złych już tu nie będzie
    Dopiero od teraz zacznie się poprawiać, odoanie BCR, nowa linia produkcyjna i w ciągu roku ponad 14 umów na distereptazę, a i OnkoBCG w wielu krajach. Nowy prezes na czacie również zapowiedział, że stara się by w USA zainteresowali się spółką - jej produktami.
    Oddanie CBR oczywiście, przepraszam za literki.
    Niekoniecznie. Pamiętam Twoją chęć sprzedaży akcji BML po ok 40 zlp.
    Co do kursu- rozproszenie akcji to ponad 60 %.
    Kto akumuluje i jakie ilości- to nieśmiałe domniemania.
    Akcji coraz więcej. Ulica trzyma skwapliwie, licząc na .... niektórzy 20, niektórzy 500...
    To że firma się próbuje rozwinąć( droga dość kręta i długa)to nie wyznacznik sukcesu.
    Widzicie swą szansę w onanizowaniu forum. Można i tak ,ale to droga nieetyczna.
    Ciekawy jestem jaką opinię na ten temat ma Pan Senator, pan były prezes z LOTu, inni prezesi, pańswo apteczne.
    Jesteście z nimi w kontakcie ? A tzw spekuła ? Trzymacie z nimi ?
    Posuwacie informacjami dostępnymi ogólnie . Mmmmm. Przyglądam się temu z uwagą. Nie tylko ja.
    Chamstwo się garnie do kurzu z przeliczania kasy.Ale to pocieszne.
    Powodzenia życzę ,choć wątpię w sukces .
    A jaki wpływ na kurs ma akcja pożyczania akcji?
    Hmmmm....
    Tu widać jawnie, kto posiada akcje lub nie
    Coraz większe zainteresowanie akcjami będzie
    Nie rozumiem zabierania głosu przez osoby niezainteresowane
    To jest najdziwniejsze we wszystkim - negowanie posiadania tych akcji i pisanie o tym
    No kółkowicze jeszcze, ale oni tu na grosze chcą zarabiać.
    Kimkolwiek jesteś - jesteś w błędzie...
    TRAFNIE pisala kidys NELLA-
  • Re: Do livermoregpw Autor: ~Czytelnik [31.0.79.*]
    Niezłą ustawkę robicie...ciekawe kto się na to nabierze???
    CZEKAM KTO-ILU-
    A tymczasem kurs idzie w górę. Pozdrawiam innych akcjonariuszy.
  • Re: Do livermoregpw Autor: ~McKiewicz [87.239.241.*]
    Ale to rośnie ale wybija
    Nikt obojętnie tego nie mija
    Trole wzrostowe prawią bajeczki
    Nieźle szkolone to pijaweczki
    Z kasy ogolą naiwną zgraję
    Nic tu nikomu za FREE nie daje
  • Re: Do livermoregpw Autor: ~Irek [195.225.37.*]
    halo halo gdzie posrańce kozio capy spadziowe które przez dwa lata ujadali na spadek by robić kółka takie jak -lvermoregqw, kowal,RED, zenek,zen i ini kozie du-ki ujadajace -- tak jak pisałem latać szybko do biedry bo wam pampersów braknie kozi dupki latać po peronie i szukać pośpiesznego by zdążyć do banku pozyczyć kasy bo za te wasze marne wypociny które tu wstawialiscie płatne du-pki nie zarobilscie nawet na kilka sztuk bo wszystko pod warzywniakiem zostawialiście zafajdane płatne capy wyć ujadać a my lecimy kwiecień maj 130 do 160 zł a może więcej
  • Re: Do livermoregpw Autor: ~McKiewicz [31.0.72.*]
    Co tu tak rośnie co tak wybija
    Nikt obojętnie tego nie mija
    Wszyscy się patrzą w swoje sedesy
    Już wybierają se mercedesy
    Irek i romek w kolorze sraczki
    To kozicapy są z jednej paczki
    Sprzedawca w SMYKU drapie się w
    Bo już zabawek sprzedał połowe
  • Re: Do livermoregpw Autor: ~Sly_07 [185.202.33.*]
    Pozdrawiam
  • Re: Do livermoregpw Autor: ~paweł [89.64.7.*]
    Czyli jak góra to dół, czarne to białe?
  • Re: Do livermoregpw Autor: ~McKiewicz [83.6.140.*]
    Gdzie ci wszyscy naganiacze?
    Już ich prędko nie zobaczę
    Wzięli waszą kasę w teczkę
    Pojechali na wycieczkę
    Bo to tylko leszcza łowy
    A o zyskach nie ma mowy
    I USTAWILI- -ENDE- godz 17,00-
    I USTAWILI-  USTAWILI- I USTAWILI- widac widac -jaka jeszcze prawda was interesi--
    CD- 9 ,00- i info -
  • Śmieszne kółko wzajemnej adoracji Autor: ~Zen [194.15.120.*]
    Dnia 2022-12-29 o godz. 22:36 ~Nela2020 napisał(a):
    > Pojawiłeś się od niedawna, a widać, że znasz dokładnie temat Biomedu
    > > Wszystko co piszesz jest poparte w ESPI, gratulacje znajomości tematu
    > > Przyszłość tej spółki jest tak wielka, że nawet sobie nie wyobrażacie, a sukcesy zauważycie już 2023
    > > To będzie rok przełomu

Śmiechu warte.
    Przecież sam zarząd mówi, że inwestycje przełożą się na przychody dopiero za 3 lata. O ile się przełożą.

Teraz będzie poszerzać portfolio leków o czopki z gliceryną. Przecież to nawet nie jest śmieszne.

Póki co C/Z wynosi 55. Wskaźnik absurdalny.
  • Do livermoregpw Autor: ~Nela2020 [46.182.96.*]
    Zbliża się Nowy Rok, więc wszystkiego najlepszego.
    Pozdrowienia dla posiadaczy akcji!
    A dla tych co jeszcze się zastanawiają, to teraz cena jest żadna 1,5 euro
    Biomed, to spółka technologiczna z unikatowymi produktami na świecie - o tym pamiętajcie!
    I powtórzę co pisałam kiedyś, na giełdzie kupuje się przyszłość!
    Inwestuje się wcześniej po dokładnej analizie co spółka zamierza - analiza fundamentalna
    Dlatego spokojnie, a Nowy Rok będzie sprzyjał w zieloności i trochę cierpliwości
    Pozdrawiam.
  • przepłacone 1,5 Euro na śmiessznej spółce Autor: ~Zen [194.15.120.*]
    Dnia 2022-12-30 o godz. 22:47 ~Nela2020 napisał(a):
    > > A dla tych co jeszcze się zastanawiają, to teraz cena jest żadna 1,5 euro

Ta śmieszna cena na tej śmiesznej spółce powoduje tragiczny C/Z 55.

> > Biomed, to spółka technologiczna z unikatowymi produktami na świecie - o tym pamiętajcie!

A co tam jest unikatowego? Czopki z gliceryny, która ma zamiar spółka wprowadzić na rynek?

• Re: Do livermoregpw Autor: ~Nela [77.253.165.*]
    1. Jakaś osoba sprawnie wyszukała mój dawny wątek do Livermoregpw i puściła go tu ponownie, nadal się z nim zgadzam. Obecnie bardzo rzadko zaglądam na bankiera i wiecie co, powiem Wam tak - minął już najgorszy czas, kiedy w czasach covidu-19 wiele osób, w tym i ja nie skorzystaliśmy z fajnej ceny, by akcje sprzedać, do dziś gdzieś to boli, ale tak jak piszę minął już ten najgorszy czas oczekiwania na CBR, fabrykę, kontrakty, teraz przybliżamy się wielkimi krokami do zmiany w kursie akcji, ostatni artykuł spółki dużo mówi co będzie się działo już w niedalekiej przyszłości, będzie poprawa wyników finansowych i to jeszcze na starych liniach, zachęcam do przeczytania go w całości. Powiem jeszcze, cierpliwość choć była z Synthaverse bardzo trudna, to jednak przyniesie w końcu wielką satysfakcję z zysków. A kto jeszcze nie wczytał się uważnie w ten ostatni artykuł, niech się dokładnie zapozna: https://isbiznes.pl/2025/01/20/synthaverse-oczekuje-lepszych-wynikow-w-2025-rusza-sprzedaz-onko-bcg-na-duzych-rynkach/ Pozdrawiam wszystkich cierpliwych, znajomych co kibicują, kibicowali tej spółce, dotrzemy do celu, gdzie będzie ogromna satysfakcja z zarobku na akcjach Synthaverse
  • Re: Do livermoregpw Autor: ~Poczo [77.254.207.*]
    No takie artykuły to się przyjemnie czyta i Noe chodzi tu o pozytywne informacje ze spółka przyniesie zyski ale o sposób wypowiedzi jak to ma miejsce na większości forach.
    Dziękuję
  • Re: Do livermoregpw Autor: ~Masamra [77.92.45.*]
    Ja sprzedalwm dziada i spie spokojnie
    od tygosnia zarabiam na Bogdance a dzis to uwienczwnie sukcesu 30%
    Powatarzam na Bml nke ma pod co grac
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.225.37.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Nela [77.253.165.*]
    Wcześniej kolega ~Hej trafnie napisał:
    ""Tu ewidentnie , bezczelnie dochodzi do celowego zaniżano ceny . MANIPULACJA ! Wiadomym jest ze spółka jest dziś w zupełnie innym miejscu , wykazuje coraz lepsze wyniki, inwestuje grube miliony w rozwój ! - CBR + Zakład ONKO BCG .Jako jedna z nielicznych firm otrzymała milionowe dotacje na rozwój . Pracuje nad nowymi produktami . Zawarła wiele umów na grube miliony złotych które jeszcze nie wpłynęły na konto spółki !! Spółka prowadzi dotychczas ekspansję na nowe rynki - głównie Europa . Zostało niewiele. Praktycznie cała Europa jest w rękach SNT. Bez grubych milionów z zawartych kontraktów spółka znaczaco poprawiła wyniki i radzi sobie naprawdę dobrze, pomimo trwających inwestycji, kryzysu geopolitycznego - wojna , inflacja . Wyniki z roku na rok są coraz lepsze . Historycznie najlepsze. Także nastąpi ten dzień kiedy to nie jeden z tego forum zwątpi w to co zobaczy. TU JUŻ KTOS WIE CO SIĘ BĘDZIE DZIAŁO DLATEGO DOCHODZI DO JAWNEJ MANIPULACJI POPRZEZ ZANIŻANIE KURSU . Widać to chociażby po wpisach tych samych osób które nieustannie , dzień w dzień przez 24h na dobę"warują wiernie jak pies i produkują wpisy negatywne . NIKT BEZINTERESOWNIE TEGO NIE ROBI!!! TAKIE WAROWANIE ZABIERA DUŻO CZASU ! NIKT KTO NIE MA INTERESU NIE TRACI CZASU NA CIGLA PRODUKCJE WPISÓW . Ten proceder trwa tu od bardzo długiego czasu . To powinno WAM akcjonariuszom dac do zrozumienia, ze nie jest to przypadek. Jest to celowe działanie, KTOŚ sie bardzo stara i ma w tym olbrzymi interes . Także nie ulegajcie manipulacją. Włączcie rozum .
  • Re: Do livermoregpw Autor: ~Ron [213.134.183.*]
    Czy TO klub dyskusyjny z debatą Tworkach...?..z wątkiem historycznym 2023...
[x]
SNTVERSE -2,39% 3,68 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.