Panie Książek rozmawiaj pan z Chińczykami i bierz przedstawicielstwo MG. Patrz na nowe MG7 które jest już w Chinach. Śliczne auto rozsadnie wycenione i bez silników od pralek (prąd). Masz doświadczenie w Brytyjskich autach (teraz i tak wszystko robią w Chinach). Nowe MG 7 cenią na 100 koła za wersję 2 litry 261 km to w Polsce będzie szło jak matizy swego czasu. Salony masz? Kontakty też. Kto tam u Ciebie pracuje albo inaczej pobiera pensje. Nie śpij, bo ja mam w "*':-! Twoich akcji
Nikt o zdrowych zmysłach dzisiaj nie wejdzie w branże moto. Po roku 2035 świat mocno skręci a duża część rynku czeka zagłada. Biznesowo perspektywa jest mocno nieciekawa
Za 12 lat powiadasz? To pewnie po Twoim poście jutro zaczną zamykać fabryki,Toyoty iVolkswagena. Swoją drogą co tu robisz na forum samochodowym? Aniwzrostu akcji ani perspektyw dla rynku. Masochista ?
Na początek to Najlepszego w Nowym Roku. A wracając do tematu to moim zdaniem z Koreańczykami nie wypaliło z uwagi na interwencję JRL, nie chcieli zapewne sprzedaży w jednym miejscu swoich ekskluzywnych aut razem z SY. Teraz nic nie stoi na przeszkodzie skoro salony są do zagospodarowania. A w salonie MG można śmiało sprzedawać używki JRL bez strat w wizerunkowych. No ale to tylko moje życzenie noworoczne, na które my malutcy wpływu nie mamy. Tak czy owak Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku
W pełni się zgadzam. Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić tych kilometrowych kolejek do punktów ładowania gdy w geometrycznie zwiększy się ilość użytkowników elektryków. Z tymi planami będzie to samo co ostatnio z węglem. Nagle nikomu nie przeszkadza i nie śmierdzi. Przestało się mówić o szybkim zamykaniu kopalń.
Chciałbym żeby tak było jak mówicie z Paulinka ale obawiam się że eurokomunowe lewactwo znowu coś wymysli by jeszcze bardziej przydeptać kraje drugiego swiata