Zamiast obrzucać się inwektywami i podejrzeniamk warto przeanalizować egunenty i punkt widzenia.
Ja na swój użytek przyjęłam założenie iż wycena części naukowej czyli po 120 mln akcji po 5 groszy to 6.mln zł. Nie liczę części szkoleniowej bo ona na siebie sama zarabia.
Stawiam pytanie czy 5 groszy to jest dobra cena za 120 mln akcji części szkoleniowej. Czy 6 mln zł za grupę 8 do 10 naukowców i specjalistów od prawa własności intelektualnej ochrony patentowej to mało czy dużo.
Mamy
1..grupę naukowców z doświadczeniem pomysłami domtoratami habilitacjami
2. Kilka patentów i wdrożeń
3..granulat i filament gotowe do sprzedaży
4. Produkcję fantomów szkoleniowych
5. Duże doświadczenie w patentowaniu pracach nowatorskich
6. Bardzo duże doświadczenie naukowe
7. Młody dynamiczny zespol który sam ma akcje spółki i wie że potencjalny zysk że zwieksenka kursu posiadanych przez siebie akcji da dużo więcej niż nagrida naukowa na własnej uczelni
Tak więc mam wrażenie że postępuje logicznie inwestujac w grupę młodych naukowców z doświadczeniem i wierzę że ich osiągnięcia znajdą zastosowanie co ostatecznie da przełożenie na ogromny wzrost wartości spółki i akcji. I to by było na tyle
Oczywiście wygląda na to ale tego nie wiemy że na chwilę obecną nie ma za dużo zainteresowanych granulatem o właściwościach antybakteryjnych bo gdyby byli kurs było 10x większy.. Ale dzięki temu stać mnie na kupno kolejnego miliona akcji
Skończ naganiacz. Wczoraj było ponad 400tys akcji za niecałe 5,5gr to czemu zbieraczko od strzała nie wzięłaś? Tak się chwalisz, że kupujesz, że może być znów 99gr. To czemu nie łykałaś? Sam wziąłem z tego 55tys akcji za 0,0514 ale nie wypisuje bzdur totalnych jak Ty. Typowy naganiacz, który pewnie za chwilę zniknie. Forma pisania zalatuje na "Abby"
Ja wzięłam ile dałam radę wczoraj kolejne 200 tys. Fajnie Ci się się udało ja parę procent drożej no wiesz nie zawsze jest kasa pod ręką. Jeśli moje wpisy Cie drażnią to przykre. Ale jest bardzo możliwe że mam rację. Wiem że atmosfera jest napięta ale powiem tak. Jeśli uda im się sprzedać patent lub zachęcić do kupna granulatu specjalnego podpisać umowę to mmy wielokrotny wzrost wyceny spółki a osobiście nie sądzę żeby spółka miała bankrutować tak więc ten kurs traktuje jako promocje rozumiejąc inwestorów którzy są zrozpaczeni znudzeni zniesmaczeni lub którzy objęli za 2 grosze i sprzedają z zyskiem tu i teraz chcą kase. Mi może przyjdzie poczekać na zyski
Pomyślności na Nowy Rok
Tobie rownkez zawsze czytam Twoje wpisy z zainteresowaniem
Ja... Naorawde kupuje.... Po prostu wierzę w potencjał tej grupy ludzi i trzymam za nich kciuki
Naprzód Panowie.... W górę serca oby następny rok przyniósł przełom NASZEJ WSPÓLNEJ SPÓŁCE