To bardzo dobrze, ze jupuja na spadkach bo tacy jak ty kupuja na gorkach a poźniej jeczą z powodu braku kasy :)
A swoja w takim razie kto sprzedaje ? Hahaha
Krakus!!! Ty się uspokój!! Jutro lecę do Jałty i to popołudniu wojskowym samolotem aby ksyś mnie nie wyśledził!! Jakbyś się wcześniej zapisał to bym cię zabrał ze sobą!!! Tylko Johny Gotti leci i paru jeszcze których nie znasz... ale będą goście z całego świata zaproszeni przez mnie i nie tylko...owsik Ta/aaa jednak nie leci a miał być tam kelnerem...
Ale będzie impreziocha!!!
A tu zgodnie z moimi przewidywaniami... no i proszę kto miał rację... ja!
Jak już to lecisz tylko Ty, Ty, i wszystkie inne Twoje niki rozpadającym się Antkiem w kaftanie do Kocborowa z przepustki po terminie po poszukiwaniach w całym kraju a wystarczyło zajrzeć pod bramę główną SBE do namiotu.
patrząc po kursach zarówno Stew jak i Biały miał rację trolla Ta/aaa z tego wyłączmy bo to zwykły leszcze i forumowy pieniacz, który został przez Kieruli przerobiony na darmowy bankomat i jęczy od ponad 2 lat w zależności od tego czy ma czy nie ma akcji w danej chwili. natomiast troll Stew jest konsekwentny hahaha
Oczywiście potwierdzam to co napisał haha... czy ja kiedykolwiek się pomyliłem? Nie sądzę... i nie przypominam sobie takiej sytuacji... ale czy ubrany troll kapciowy pudla z klapkiem na oczach i uszach coś z tego zrozumie? Woli bajki i być wykorzystanym brzydko przez pudla jak zwykle zresztą ... już bez szczegółów bo to naprawdę nieładnie wygląda... i coś muszę życzyć na kolejny rok... chyba że mam moje przewidywania przekazać forumowym kolegom?... ale to nie jest optymistyczna wizja na tej wydmuszce...
Macie 100 mln papiera toaletowego nadrukowanego przez pudla... brać i nie gadać!!!... dla wszystkich wystarczy na ciepłe ubranko... póki jeszcze pudel bajkami karmi... łykać i nie pitolić... i przestać się obrażać na realistów i przytaczających fakty o waszym pryncypale pudel...
... może niedługo KNF w końcu się wyjajczy z jakąś informacją z wynikami dochodzenia prokuratury... wtedy mnie przeprosicie i będziecie błagać bym więcej prawdy pisał... a owsik Ta/aaa na klęcząco domyślam się do Częstochowy pójdzie...
Nie mam czasu się z tobą owsik Ta/aaa teraz kłócić bo muszę się szykować do wylotu do Jałty... ale jak powiedziałem że koniec odbicia zdechłego kota, to znaczy że tak jest... przyjmijcie moi przyjaciele serdeczne życzenia noworoczne aby w końcu do celu 12 groszy kurs dotarł i mieli z tego tytułu spokój... i nie łykajcie proszę was bajek pudla bo to nie poważnie wygląda... tak się dawać w bambocha przez pudla robić... no to czas na impreziochę... samolot i Jałta na mnie czeka i zapewne impreza może po tygodniu się skończy...