Kasy maja na 18 msc. Do tego czasu musza znalezc zrodlo finansowania. Tyle ze to moze byc zarowno pozytywna jak i negatywna forma tego finansowania. Albo emisja albo partnering.Do tego katalizatorem wzrostow/spadkow beda wstepne wyniki oatd02. Rok kiszenia co najmniej
Czyli tak mniej więcej będzie. Większość się nie myli. Też myślę że będzie kiszonka rok co najmniej. A później albo jakiś partnering z któregoś z projektów, z mRNA albo emisja.
Otarł się i nie czekałem, ale oni dalej nie mają sprzedawalnej swojej cząsteczki, tu się otarł o 80 i też nie czekałem i tu też nie mają nic do sprzedania ...12-15 lat, zostawiam te akcje wnukom
Jak dla mnie wstepne wyniki ph1 OATD02 rozwiaza problem z czekaniem. I bedzie duze ssanie ze strony insaiderow, pociotkow, slupow, itd , albo bedzie totalna wyprzedaz bo lek nie dziala. Na ten moment ciezko cos innego przewidywac
Dziś to wróżenie z fusów,wszystko się skomplikowało po zwrocie cząsteczki z Galapagos i trochę rzuciło złe światło na spółkę.Dajmy im spokojnie pracować maja nad czym.Jeden projekt wypali i pozamiatane spółka wraca do gry.