• I po płaczu :D Autor: dorotka100k [216.238.108.*]
    Koniec optymalizowania, niestety także taniego zbierania - nie tylko Vividka, gamedev do idealna branża do odbierania słabym ręcom w ostatnich dniach roku :D

MEGASZACUNECZEK dla obu chopaków, co tu święta spędzili na kilkanaście nicków. Jesteście niezawodni! Liczę na to, że 2023 r. też będziemy Was codziennie widywali, dniami i nocami!

Do siego! :D
  • Re: I po płaczu :D Autor: ~yo [195.116.208.*]
    no napracowal sie kosciolek 10 lat tutaj/......
  • Re: płacz dopiero się zacznie Autor: ~Katze [194.59.249.*]
    Zastanawiające jest to, że akcjonariusz spółki, która spada odkąd pamiętają najstarsi górale wciąż zachowuje dobry humor. Ja to miałbym tak dobry humor gdybym tych akcji nigdy nie kupił :)
  • Re: I po płaczu :D Autor: marek420 [188.47.41.*]
    Trochę się przytuliło taniego papieru, dzięki Kodorek hehe ;) Pozdrawiam i życzę szczęśliwego Nowego Roku dla Wszystkich! Tak Kodi dla Wszystkich, nawet dla Ciebie ;)
  • Re: I po płaczu :D Autor: ~Pan_detektyw [84.17.58.*]
    Tutaj dobierali po kursie 4,20zł "po taniości" później po 3zł "po taniości" a po 2zł Dorotka dobił do 200,000 akcji. Teraz pozostało "sominkom inwestowania" zaklinanie rzeczywistości i szukanie naiwniaków którym by opchnęli papier spółki na skraju bankructwa. Do czego się tonący nie posunie! Brzydki akcjonariat :(
  • Re: I po płaczu :D Autor: dorotka100k [177.54.149.*]
    Prawie 200k, już niedaleko :D

Wiem, masz takie zazdroooooooooooooooooooooooooooooooooooo że musisz zawsze się trochę wyżalić, rozumiem :D

I oczywiste, że jak akumuluję, to śmiesznie niski kurs jest mi na rękę. Jak dla mnie możemy się jeszcze trochę pokisić wokół złotówki, potem będzie z tego 500%.

Całuski!
  • Re: I po płaczu :D Autor: ~vvd [185.182.193.*]
    Co z tego ze masz 200k jak średnia 3złote ... i tam ten gniot już nigdy nie wróci ... ?

A latka lecą ... inflacja co roku zjada resztki twojego kapitału
  • Re: I po płaczu :D Autor: dorotka100k [177.54.149.*]
    Jakie 3 zł średnia? Traktor odwiedził domostwo? :D
  • Re: I po płaczu :D Autor: ~DoktorNiedzielle [194.59.249.*]
    6 zł to te poziomy na których naganiałaś! Chcesz powiedzieć, że nie miałaś akcji na 6 zł, a może nie miałaś ich nigdy??
  • Re: I po płaczu :D Autor: ~Lekarz [5.173.104.*]
    Zapraszam
  • Re: I po płaczu :D Autor: ~HegemonVonNiedzwiedz [83.11.120.*]
    No i po płaczu... jaki NIE chce spadać.
    Za to będzie rosło i to dużo!
    Dlaczego?
    Proste - firma jest mocno niedoszacowana!
  • Re: płacz dopiero się zacznie Autor: ~FaktChecker [31.61.168.*]
    To prawda, że firma jest niedoszacowana w bliskości do swojego końca.
[x]
VIVID -0,95% 1,04 2025-09-29 16:11:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.