pisałem, wyjaśniałem. Nie to nie. Chyba jako kierowca słyszę o czym pasażerowie "margotają"....a nie jest ich wieeelu, o nieeeee. Tak że wyciągajcie wnioski moje wy na przystankach. Pisałem...słabo z wolnymi miejscami...zwłaszcza "na żądanie"....to już widać
Piach czy nie piach ale pakietu akcji Rafako nie udało się wyrwać za grosze hihi dalej w rękach Pbg. A utajnione umowy? A odszkodowania za drogi sprawy w sądach trwają? Oj tu jeszcze wiele może się wydarzyć. Pozdrawiam.
W uzupełnieniu: piszecie tu niemal wyłącznie o kwestiach fundamentalnych, oczywiście - bardzo istotnych. Ale giełda, to też analiza techniczna. Pamiętam, za pierwszej hossy (trwała do 1 marca 1994), pod koniec, a więc przełom 1993/94, najbardziej rosły spółki o najsłabszych fundamentach. Zresztą piszą o tym zjawisku w książkach. Nie wiem jak było za drugiej hossy (2004-2007), bo byłem za granicą i nie miałem czasu na inwestowanie w Polsce. Przypuszczam, że było podobnie. Jeżeli nie wycofają PBG z giełdy to przypuszczam, że w trzecim kwartale 2023, kiedy zacznie się kolejny cykl Kitchina, co nałoży się na początek trzeciej megahossy na naszej giełdzie, PBG może być jednym z liderów wzrostu. A że przy okazji ujawnią się wówczas jakieś pozytywne przesłanki fundamentalne...