Sam budynek CBiR z działką za parę miesięcy po ukończeniu będzie wart ok.20mln, siedziba firmy z działką to kolejne parę milionów. A jeszcze jest trochę aktywów w firmie.
Jasne że tak. Ale w dolek nie trafisz a moja średnia to 0.2658gr :)
Jak pójdzie na 50gr a w 2023 myślę to nastąpi to będzie 100%
Wtedy oddam komuś kto dzisiaj stęka jak Ty
Dla nich jak zwykle jest "okazja"... gdyby tylko brać poważnie i pudla oraz te "okazje" to chyba łoś w samych kalisonach by chodził... a może już jednak chodzi?... to jeszcze mu pudel te kalisony zabierze bo 12 groszy to już na horyzoncie... co wtedy pozostanie?... niech owsik się wypowie...
Przychody i zyski wzrastają regularnie. Bardzo dużo nowych kontraktów nawet zagranicą. Zobacz czat na strefainwestorow.pl i zobacz raport ostatni. Nie bierz na poważnie Trolli wieloników Stew i Biały.
Potwierdzam to co Pan Biały pisze... a Tymoteusz desperacko szuka naiwnego łosia by nareszcie po kilku latach zejść z haka i go ubrać na lata... tym samym potwierdza że dał się zrobić w bambo bajdami pudla które niezmiennie są naiwne... a uczciwi forumowicze zdemaskowali tegoż pudla wbrew ubranemu w papier toaletowy akcjonariuszowi... do tego czekamy na info w sprawie dochodzenia z KNF... i tyleż to dobrego... ostrzegać należy... i zapraszam do Jałty...
Zapewniam, że on jest świadom trendu na 12 groszy... celowo tak pisze by znalazł się naiwny łoś na wydmuchę do ubrania... pudel nadrukował 100 mln papieru toaletowego i sądzi że są chętni na kontenery papieru i w przypadku gdy istnieje duże prawdopodobieństo kolejnych dużych dodruków... no bo jak pudel mówi że nie dodrukuje, to znaczy że dodrukuje... tak było ze sprzedażą swoich udziałów jak to pięknie łgał że nie sprzeda hahahaha... a tu cyk!! miliony papieru toaletowego zlało się na zachwyconego Tymoteusza i ksysia i to w niedługim czasie po ich fantastycznym okłamaniu... a co? nie wolno pudlowi? Może KNF coś z tym zrobi co komunikował bo nie może tak być...
I to tak od 5 lat znajome... tiiiaaaaa... to ma zacną średnią na wydmuszce pudla i coś mi się wydaje że porządnie dynda... to dlatego taka desperacja u niego w znalezieniu łosia by go ciepło ubrać na dziesięciolecia...