masko ty i twoja urojona wiedza o GPW ani razu sie nie sprawdzila a ty dalej to samo twoje wpisy chyba juz nikt nie traktuje powaznie ciągle marzysz o spadkach na gpw WRZESZCZAŁEŚ ZE WE WRZESNIU 2022 r BEDZIE 30 ZŁ lub nizej wszyscy czekają na 30 zl prorokowane przez masko ale ty pisz dalej o spadkach przy kawie zamiast kabaretu można poczytac wpisy masko myślę że w życiu jesteś spoko inteligentnym gościem i zwisa ci to co bedzie z akcjami GPW odwalasz dobrą robotę dla bankiera i innych
Ani razu się nie sprawdziła ? Pisalem że zobaczymy poziom 32 zł we wrześniu i co ? Nie było? Pisałem o wynikach i co myliłem się ? Ty masz coś nie tak kwiecien
Jesteś komediantem jeśli uważasz że to wina jednego funduszy shortujacego, ile funduszy jest na longu na gpw? A o tym to już nie wspomnisz, podejrzewam że funduszy inwestycyjnych jest więcej na longu nizbten maly6jeden short :)
Zaraz powiesz że fundu chcą tanio dokupić akcji bo uciekali wcześniej, nie zauważasz że wyniki są dużo gorsze niż rok temu a najgorsze przed nami :) ceny gazu są porównywalne jak rok temu i nie będą ratować wyników jak chociażby w sierpniu gdy gaz kosztował 10 razy więcej więc gpw fajna kasę trzepaka
Jesteś zwykłym malkontentem nie mam zamiaru z tobą dyskutować. Gadałeś o 30zl a teraz co dostosowanie do tego co jest hahahha bez odbioru leszczyno na takich proroków leje ciepłym moczem