GMG Label Limited z siedzibą w Londynie dotyczący sfinansowania produkcji Alaskan Truck Simulator (ATS) na kwotę 1.075.000 EUR (ok. 5 000 000 złotych) obejmującą koszty produkcji oraz marketingu. Term Sheet zakłada zawarcie umowy współwydawniczej do 20 stycznia 2023 r.
Dziwna sprawa, gra miała być wydana w grudniu a jest ukończona w 65%? Poprzedni prezes chyba powinien zostać pociągnięty do odpowiedzialności za wprowadzanie ludzi w błąd. No chyba że chciał po prostu wydać grę tak jak to się robi w dzisiejszych czasach - bubla z mnóstwem błędów, którego trzeba by patchowac kilka miesięcy.
W każdym razie jeżeli to prawda z tym stanem ukończenia, to chyba jednak dobra zmiana przyszła do spółki. Dobrze tez, ze ten term sheets jest dosyć konkretny i dali sobie miesiąc czasu na dogadanie a nie pół roku. Stosunkowo niedługo będzie wiadomo na czym stoimy..
Chłopie to oszuści co ty tu wklejszasz. Jutro będą akcje opychane przez kolegów co kupują od 2 dni bo wiedzą o espi.
Ono już na wypłaty kasy nie mieli. Dali 30% zysku żeby tylko grę dokończyć....
Lepsze espi by było z spłata pożyczek oraz opłata emisji. Której nie oplacili oczywiście.
Ja nie jestem "kolegą" prezesa, ale brałem w okolicach 12 zł, dlatego z miła chęcią jutro sprzedam część z 30% zyskiem. Tutaj spółka jest świetna pod kółka, ale zauważyłem że ludzie tak boją się wchodzić, że potem narzekają jak pojawia się pro wzrostowe info i wiedzą, że jutro będzie drożej.
Dnia 2022-12-22 o godz. 18:16 ~Free napisał(a): > Ja nie jestem "kolegą" prezesa, ale brałem w okolicach 12 zł, dlatego z miła chęcią jutro sprzedam część z 30% zyskiem. > Tutaj spółka jest świetna pod kółka, ale zauważyłem że ludzie tak boją się wchodzić, że potem narzekają jak pojawia się pro wzrostowe info i wiedzą, że jutro będzie drożej. >
Serio po ESPI z informacją, że gra jest skończona w 65% liczyłeś na sprzedanie dzisiaj z zyskiem? XD