• Redukcja 93% Autor: ~krakus7 [46.204.104.*]
    SoftBlue pozyskało 10,29 mln zł z publicznej emisji akcji z prawem poboru i dokonało przydziału wszystkich akcji oferowanych, podała spółka. Redukcja wyniosła 92,65%. Środki te zostaną przeznaczone na rozwój oferty Internetu Rzeczy z obszaru Przemysłu 4.0.
    Obecnie głównym projektem realizowanym przez bydgoską spółkę jest budowa centrum badawczo-rozwojowego optymalizacji zarządzania zasobami wodnymi i energetycznymi, przypomniano.
    „12 lutego zakończyliśmy publiczną emisję akcji na zasadach prawa poboru. Zainteresowanie akcjonariuszy było ogromne. W efekcie kwota wpłat ponad dwukrotnie przekroczyła wartość oferty, osiągając wartość 26,24 mln zł. Efektem tego jest 92,65-proc. redukcja. Cieszymy się, że obecni i nowi akcjonariusze SoftBlue obdarzyli nas zaufaniem i wierzą w realizowany przez nas model biznesowy. Zgodnie z harmonogramem oferty, 23 lutego odbył się przydział akcji oferowanych. Liczba zapisów podstawowych wyniosła blisko 1 300. Osobiście skorzystałem z przysługującego mi prawa poboru. W ofercie wziął udział też nasz partner biznesowy, firma InventionMed” – powiedział prezes SoftBlue Michał Kierul, cytowany w komunikacie.
    Konrad ty pod deklem nierówno masz. Redukcja 93% a chętnych było za 20mln czyli tyle co kapitalizacja.Do lekarza. już.
    22 grosze nie do ruszenia
  • Re: Redukcja 93% Autor: ~Ciekawe [37.30.96.*]
    ...czy opada jeszcze pod własnym ciężarem czy już ktoś pomaga? Zresztą przy braku popytu to nie jest trudne. A dlaczego nie ma popytu to już wszyscy wiedzą.
  • Re: Redukcja 93% Autor: ~Stew [80.252.3.*]
    Potwierdzam... tylko krakus i owsik pewnie nie wiedzą dlaczego opada... ale za to wiedzą do ilu spadnie... bo ja im to powiedziałem...
  • Re: Redukcja 93% Autor: ~krakus7 [46.204.104.*]
    Napiszę krótko. Renomowana klinika w tworkach czeka na stewka. Pisałem nie raz po 22 grosze jest popyt na 20 mln pln to gdzie tu widzi 12 groszy? Może ktoś popuści na 20 groszy ale to wszystko. Myśl stew chociaż nie jest to twoja mocna strona.
    Jakoś tak dziwnie się składa że obrażasz mnie w ten sposób od 1,5 zł... i to muszę pozostawić bez komentarza ponieważ mamy 24 grosze... bo tu chodzi o pociesznego pudla i odbiór przez poważnych inwestorów tego co i jak on mówi (bajdy) i deklaruje (hahahaha S&P500 to jak listy intencyjne które okazały się fake), co robi (qpę) i zrobił (shitwatch chiński), oraz jak wygląda (jak pudel)... nie zmieniam wyceny wydmuchy... rodzina... a ochłapy i tradycyjne wyniki dla inwestorów... nie wpomnę o KNF i rozwiązywanych umowach... póki co cieszyć się że jeszcze 24 grosze jest i owsik może to kupić bo 100 mln papieru nadrukowane jest przez pudla... bo jak KNF wywali interesującą informację to nie wiem co może być?... 10 groszy nie wytrzyma... ale poczekajmy co KNF powie...

i tak właśnie kulturalnie i z szacunkiem się odpowiada krakus... poniał?
  • Re: Redukcja 93% Autor: ~Ta [31.61.187.*]
    Gdzie mamy Leggins ?3 lata żebrzesz :) a po 1.5 to ty sponsorem byłeś
  • Re: Redukcja 93% Autor: ~Solusanalus [94.254.236.*]
    Tak jest potwierdzam leggins został zrobiony jak to on kulturalnie się wyraża w kakał i teraz jest zły na pudla a że wisi gamoń wysoko to chciałby uśrednić na 0.12 wtedy mniej go będzie oczko piekło :)
    Wróć na 5.173 kwiczeć
    No i jak zwykle mam rację... to już teraz pytanie czy jutro 23 groszy witamy, czy może 22 grosze?... to byłby prezent od pudla pod choinkę dla owsika jego pieszczocha, który coś na niego ostatnio się obraził z jakiegoś powodu... do 12 groszy coraz bliżej...
    1.12 tak pamiętamy
    Ładnie żebrzesz godzinę po sesji
  • Re: Redukcja 93% Autor: ~Rt [5.173.89.*]
    Hggg
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.187.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.187.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
SOFTBLUE 0,00% 0,22 2025-11-14 15:25:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »