• Cierpliwości Autor: ~Tom [185.184.124.*]
    https://reportaze.onet.pl/historie/przyszlosc-energii/nt1k7hr
  • Re: Cierpliwości Autor: ~Prawda [31.61.251.*]
    Nie bądź śmieszny. O cierpliwości piszą ubrani co trzymają akcje po parę i więcej lat i na nich tracą
  • Re: Cierpliwości Autor: ~jxc [94.254.184.*]
    cierpliwośc już dawno mi sie skończyła po 12 latach czekania na mega wzrosty tylko ja tu z tego gówna wyjść jak nie ma obrotów ta spółka może kręcić sie bez zysków przez wiele lat, jak będa chcieli to kase wyprowadzą bokami
  • Re: Cierpliwości Autor: ~01 [46.134.22.*]
    jak nie ma jak wyjsc?
    nie checes siedziec na papierze to sprzedaj .

• Re: Cierpliwości Autor: ~Schauma [46.204.1.*]
    200?
  • Re: Cierpliwości Autor: ~KolegaGrubego [91.236.137.*]
    Erato jutro rusza
  • Re: Cierpliwości Autor: ~Chihor [213.134.170.*]
    Jak ktoś ma 100 kilo akcji lub więcej to może rok wychodzić przy tych obrotach.
  • Re: Cierpliwości Autor: ~Kelt [178.212.127.*]
    Nom, ci co jeszcze tu siedzą to albo są cierpliwi jak Szymon Słupnik, albo to groszowi w skali giełdy inwestorzy ("sprzedaj, ja chętnie odkupię" - tak, tylko nie dodają, że 100 akcji XD). Zresztą te gminne wieści jakoby odchodziło wielkie skupowania na poczet przyszłych wyników (który to już rok tych legend? xD) to bajania, wystarczy się przyjrzeć tym biednym jak gołąb na deszczu wolumenom.

Także nie zazdroszczę, przykro mi.
  • Re: Cierpliwości Autor: ~Nicpoń [195.88.115.*]
    Kolejny zmartwiony samarytanin co się przejmuje cudzymi akcjami
    Hahaha, po prostu mną wstrząsło
    Kochani Wesołych Świąt zarówno dla tych na 200 jak i na 2 :) i zabawy na 102
  • Re: Cierpliwości Autor: ~Kelt [178.212.127.*]
    Mylnie zakładasz, że coś mnie obchodzi dobro akcji tych, co się tu z pełną świadomością bawią. Piszę o własnym doświadczeniu po już jakichś 800 dniach tutaj i niejednej stracie i na tej podstawie mam prawo. I wiem że nie jestem sam, bo niejedna osoba kupiła jak było po 12,10, 8 czy 7 zł. Także czepiliście się tego słowa "samarytanie", chociaż niewiele ma wspólnego z rzeczywistością xd

Wesołych
[x]
TNTPROENR 4,63% 0,95 2025-11-05 12:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.