oczywiście, że były tylko pudel potrząsnął grzywą i przeszedł do tych swoich wygodnych. na to czy kolejne przesunięcie terminu budowy nie wpłynie na konieczność zwrotu dotacji też nie odpowiedział.
A o co ci chodzi? Hę? Prawdę i fakty nazywasz trollowaniem? To jak nazwiesz okłamywanie i naganianie, w tym okradanie? Hę? Marycha!!! No i jak to widzisz?
Bo jak Stew mówi 12 groszy, to tak niestety będzie bo tak postanowił Wielki Architekt... i nie ma od tego odwołania...
Czy już dzisiaj będzie 24 grosze z przodu? Hę? Moim skromnym zdaniem to i tak jakoś powoli spada... a powinno porządnie ssssrrrruuttttt i bez certolenia się 12 groszy... a nie jak kres w z nosa i ubieranie łosia w wydmuchę na lata i delektowanie się lotem koszącym w dół...
Arturze Golaszewski skończ się kompromitować. Czekać na 22 groszy max i ani grosza więcej to nie warte. Szitvention będzie sypał Syfblue bo im na budowę braknie. Docelowo 20-22 grosze max za Syfblue a Szitvention 10 groszy max. Po tyle można ewentualnie zaryzykować i to nie wiele pod jakieś odbicie i sprzedaż z 5-10% zyskiem. Tu nic się już ciekawego nie wydarzy i szkoda mrozić kapitał bo są o wiele lepsze spółki na giełdzie.
Ajtujowi vel owsik wszystko się zupełnie od tego wiszenia na haku u pudla pomerdało z tych nerwów!!!! Przecież to nie warte NAWET 12 groszy... to już nie wspominam o 20 gr... będzie niżej bo pudel ma taką wiarygodność jak skarpeta dziurawa owsika... żadnej nie ma!!!!... ja i porządni forumowicze jak ja nie uwierzą w żadne brednie i zapewnienia skompromitowanego pudla!!! A KNF zapewne podobnie... ciekawe kiedy się dowiemy coś...
Prędzej będziesz w zimie w sandałach łaził aniżeli zobaczysz tę kasę i dywidendę (bo wiem do czego zmierzasz)... ale tut takich naiwnych ni ma co łykną kolejną bajeczkę pudla... a spodziewaj się raczej dodruku...
Ile ci za nagonkę płaci pudel? Czy robisz to tylko po to by przy odbiciu zdechłego kota łosia nakarmić? Hę? Przyznaj się bo ja takich to znam cwaniaczków... najgłośniej drą japę a przy okazji ssssrrrruuuttttt robią naiwnemu.... także uwaga na Ajtuja vel owsik!!!...
minutka i już trollem Ta/aaa telepie aż miło patrzeć :) biedaczystko od lipca 2020 jęczy na forum, linkdedinach czy fejsbukach. niestety tak to jest z wtopiarzami którzy są sponsorami Kieruli.
100 mln to tutaj jest nadrukowanego papieru toaletowego przez pudla... jest w czym wybierać i co brać... tego nigdy nie zabraknie... a nawet nadmiar... i po grzyba to komu? A niech pudel wsadzi go sobie wiadomo gdzie... no ... kiedy info z KNF ma być?
Aha... teraz rozumiem że wczoraj srzedałeś swój papier toaletowy i teraz chodzisz zły na wszystkich a szczególnie na swojego pryncypała pudla... bo nikt nie dał się nabrać n S&P500 i listy intencyjne... a ja ci od początku pisałem: "nie ufaj pudlowi bo cię zwyczajnie okradnie a wcześniej w bambo zrobi!!!!"... no i właśnie masz za swoje... dzisiaj nie ma bata jest 24 grosze albo i niżej...