Dnia 2022-12-19 o godz. 16:41 ~Kamil napisał(a): > A Ty wiesz jakie maja odzyski ? Masz dostęp do takich informacji ? Podziel się
wystarczy popatrzeć na raporty i porównać z tym, ile powinno być aby ten "cudowny" deal się przynajmniej zwrócił. a jak nie masz bladego pojęcia o branży, to nic dziwnego że się jarasz jakimiś ochłapami. zatem popatrz. dali 5,5 bańki za przedawnione śmieci i windykacyjny gnój, mielony przez lata przez bankruta który nie zdołał z tego wiele wycisnąć. jak uważasz, ile czasu takie 5,5 bańki winno się zwrócić? rok, 3 lata czy może 15 lat? jak się kupuje świeży pakiet to taki KRUK czy inne szacują taki cykl finansowego życia pakietu na max 5 lat i tym czasie odzyskują - aby zadowalająco zarobić - do 30-35% nominału. odzyskują, bo przecież mają jeszcze koszty działalności. zatem 30% ze 100 baniek nominału daje nam 30 baniek, podzielić to na 5 lat (co i tak jest nieracjonalne z uwagi na obecny stan czasowy tych pakietów) i mamy ile? 6 baniek odzysków rocznie. widziałeś może w raportach taki wzrost przychodów? widziałeś w ogóle jakiś?
Oj Marian Marian czytając Twoje posty, komentarze, lubię na nie odpowiadać bo widzę, że jesteś smutnym i samotnym człowiekiem. W zyciu pewnie Ci nie wyszło i plujesz na spółkę w której pewnie nie masz żadnej akcji, robi tak zwykły troll i życiowa porażka… dlatego dla dobra samego siebie i innych którzy, na Twoje posty nie odpisują Proszę zjedz snikersa, znajdź dziewczynę i zacznij korzystać z życia. PS jest dużo innych spółek idź tam na nie. Nie pozdrawiam bo dla mnie jesteś smutnym człowiekiem
Przyjdzie czas, że sam będziesz pluł na spółkę i jęczał jak cię wydymali. Widać że nic nie wiesz o windykacji i kity to łykasz jak młody pelikan. Marian ma niestety rację, wystarczy spojrzeć na koszt zakupu i poziom odzysków. Gdzie tu zwrot inwestycji? Tu musi być jakieś drugie dno, nie wierzę że to tylko taka ekonomiczna indolencja.
Księgowy proste pytanie. Po co tu jesteś ? Martwisz się o moje pieniądze ? Jak stracę to ja nie Ty. A łykać to będzie Ty jak zostaniesz na peronie. Patrzycie się na tą spółkę jako niby bankrut, to znajdzie spółkę i tam idźcie tam gdzie są zyski. Inwestujesz na NC to znacie ryzyko czy jesteś intelektualną amebą? Chyba jesteś. A kto tu będzie kogo dymał to czas pokaże, a puki co jak lubisz łykać to znajdz kogoś do pomocy, żeby Ci było raźniej. Co za ludzie tu siedzą …
oj frajerze, ładnie cię ubrali i wisisz na haku skoro nawet w święta wyjesz z rozpaczy do księżyca. ps. ciesz się że nie dane będzie nam się spotkać, bo za te słowa to zrobiłbym ci z ryja galaretę, a następnie wsadzil ten barani łeb w kibel w twoje własne gówno
A kto powiedział, że wiszę na haku ? Wiesz po ile mam akcje inwestorze ze 500 plus ? Poza tym po sposobie Twoich wypowiedzi widzę, że jesteś nieogarnięty intelektualnie i masz pewnie kompleks edypa… Marian zrób sobie przysługę, i zacznij robić to co w czym jesteś najlepszy. Otwórz swój tył na kolegów i ciesz się życiem …