Ja tu widzę że jakiś łoś ubiera się w wydmuchę pudla... albo?... to jest zagrywka pod dystrybucję... i teraz coraz wyraźniej widzę że ten drugi wariant się realizuje w kierunku 12 gr.... a owsik niech się przygląda i uczy się ode mnie jak interpretować obecną sytuację szczególnie tam gdzie KNF się dobiera...
No przecież wiadomo wszystkim że on pudel same bajdy opowiada... nie wiem kto miałby brać jego słowa na poważnie... przez tyle lat takie cuda obiecywał i wszystko qpa bo z tych słów to raczej efektów nie widać... jedynie słynne pośmiewisko shitwatch chiński jakoś się trzyma międzynarodowo... hihihihii...
A teraz czas na sssrrrruuutttttt... no bo odwołuje odbicie zdechłego kota na pudlowej wydmuszce... i czekamy na nowe naiwne bajki pudla... oczywiście tylko dla łosia lub owsika...
Przecież to łysy i wąsiaty marych vel conchita wurst przebieraniec i naganiacz powieszony na haku ok. 1 zł i wstyd mu że dał się nabrać na bajdy pudla jak ostatni łoś albo dalej w te fantazje wierzy ale to by tylko o nim świadczyło źle... cyklicznie się odzywający a szczególnie wtedy z nory wyłazi gdy jest odbicie zdechłego kota... leci w dół to zaraz się chowa... ie ma co mu wąsiatemu łysemu marychowi przeszkadzać w wiszeniu...
A jaką ty masz bujną wyobraźnię i co gorsza erosoman jesteś!!! A to oznacza że ubrany jak troll owsik i łysy marych wąsiaty... mało merytoryczny i nie kulturalny w tematyce bajd pudla dla naiwnych...
Wtedy gdy owsik kupi od pudla słynny flagowy chiński shitwatch do swojej latryny... będzie sprzedaż? otóż wtedy będzie... pudel opowiadał ze ponoć kolejki międzynarodowe po ten stoper chiński się ustawiała... tak mnie tym rozśmieszał że tylko naiwny to kupił... od jego listów intencyjnych...