p. Moniecki, Pan nie sprzedaje-jeszcze w tym roku może kicnąć do góry i przed sylwkiem spaść. Od nowego roku, powinny byc działania grubego do góry. On tego papieru ma po uszy i pewnie chętnie zejdzie jak kurs do góry ruszy-ale to on zdecyduje bo akcjami fajnie gra
Klawisz dobrze prawi. To z kurs poleci na wyżyny jest bardziej niż pewne. Pozostaje kwestia kiedy. I tu pojawia się problem. Nie widzi mi się trzymać papiera pół roku czy dłużej dlatego ja osobiście live na podbitkw jeszcze w grudniu. Tak na prawdę tutaj w ciągu tygodnia kurs może zrobić kilkaset % więc poziom 5-10 zł do końca roku mnie by nie zdziwił. Pytanie czy gruby zechce się jeszcze tak zabawić w święta
kurcze takim optymistą nie byłbym, że gruby na 5 zetów wejdzie w tym roku , ale na 2 a moze trzy gruby da i 28/29 się spuści żeby zysków nie mieć-by dał to sie troche obłowimy przy (u mnie) tym haczku na którym wiszę. Gruby, gruby, gruby - daj przyzarobić he he
Klawisz, nie mówię że osiągniemy 5-10 zł , ale że taki poziom jest stosunkowo łatwy do osiągnięcia. Czy po takim zjeździe gruby będzie miał ochotę podbijać kilkaset % też wątpię. Choć nie kryję... Taki prezent na święta chętnie bym przytulił bo też wiszę
Cholera Jo, a oni dalej zlatują. Te wizje 0,8 do końca roku w przypadku tej firmy tak samo prawdopodobne jak 2-3 zety. Z drugiej strony mam cykora zejść z tego papiera i poczekać na 0,8 bo chwila moment może podskoczyć o 50% i się obudzę z reką w nocniku. tracac ilościowo papier,chyba najlepiej wyłączyć myślenie i przeczekać. Odbić Kicinski musi, bo się zadusi akcjami. Może do końca roku chce na stratę iść, ale jakie kombinki ma w głowie-tego my nie wiemy. Człowiek wiedział czyje akcje kupuje więc nie ma co biadolić he he. Pzdr
Pan Jo to jeden z naszych pracowników,.miał się zająć wkręcaniem gniazdek u naszego strategicznego kontrahenta Pesjonat Jelen w Cieplicach , ale gdy podjął zaliczkę kupił akcje Grupy , rozpił się, do pracy nie wrócił . A prezes ostrzegał, Jo jutro barszczyk pod firma , pamiętaj hasło Aneks .
Jak spadnie to się dokupi ! Bo to pójdzie wyżej kwestia czasu! Kto teraz bedze sprzedawał a przede wszystkim ten co kupił po 3 zeta lub wyżej to by było nie teges ! Lepiej trzymać ! End dokupić taniej troszku do puli !
Jak by przebiło 1.30 gr to dobrze a pózniej 1,44 gr ???! Tylko czy dziś ? Pisałem wcześniej ze było by dobrze te okolice 1.50 już mieć dziś !? A w poniedziałek ruszyć z kopyta .się okaże wyjdzie w praniu