Klasyczne zachowanie jakiejś nołnejmowej społeczki, która handluje danymi. Bazy danych to ja mogę kupić za parę złotych :D leci na 10 zł, później upadlosc.
Największy klasyk debiutu to Ty jesteś. Pisali, że był spokój, a po debiucie zlecą się idioci co zaraz zaczną wątki zakładać i naganiać w jedną lub drugą stronę.
Kupiłeś 200 akcji po 33 zł, sprzedałeś po debiucie po 37 zł. Teraz chciałbyś to odkupić po 28. Ja już przejrzałem twoje zamiary i proszę nie zakładaj nowych wątków. Zapłacę ci te 1000 zł, ale nie rób śmietnika z bzdurami.
Dnia 2022-12-16 o godz. 09:51 ~Adam1sl napisał(a): > Klasyczne zachowanie jakiejś nołnejmowej społeczki, która handluje danymi. Bazy danych to ja mogę kupić za parę złotych :D leci na 10 zł, później upadlosc.
dobra dobrałem troche, ale podaz duza... czekam na ogloszenie skupu albo wezwanie. Szczerze to licze na wezwanie po 60zl :D zarzadowi zalezy na wysokim kursie jak oni maja sprzedawac swoim za 20-25zł to kiepski dla nich interes... uwazam ze beda chcieli podciagnac do przynajmniej 45-50
Uaktywniles się tutaj bo spółka weszła na GPW? Czemu cię nie było gdy spółka była po 6 zł a nawet po 4zl ? Spóźniłeś się na zakupy to już nie zdążysz kupic taniej niż 30zl. Kupuj tanio sprzedawaj drogo a tanio to było w 2019 ale ty pewnie z tych co kupują ładny wykres jak jest na szczycie
Dnia 2023-01-05 o godz. 10:54 ~bafd napisał(a): > Mordo zaraz będzie krach i bessa o czym ty tu mówisz w ogóle :D Ta spólka to balon i bankrut wkrótce. Pozdro
co jak co ale bankrutem to oni nie sa. maja duuuzo kasy na koncie praktycznie brak zadluzenia i dodatnie przepływy. Dziwie sie tak niskiej wycenie. Moze jak zaczna płacic dywidende ale wzrost sprzedazy danych bardzo spektakularny