Czytam, że dzisiaj duże obroty, myślicie, że wszedł w biznes jaki wielki gracz? Jakiś strategiczny lub choćby fundusz? Niecałe 21 tysięcy złotych obrotu tygodniowego na PBG daje jednak do myślenia ;-))))
ja tu handluję! od czwartku do wtorku mam gigantyczne plusy, ale w środy kiepsko, ze złotówek spadłem na dziesiątki groszy, a póżniej na grosze, a potem to dobrze ze wprowadzili 4 cyferki po przecinku bo by nie było jak tu grać... ;-))))
I zobacz już po fixach i już mi znowu dzisiaj rośnie kurs o 30% !!! Nie sprzedaje, niech rośnie hehehe
Masz na myśli jakieś "kontrolowane przez jednostkę gospodarczą zasoby majątkowe o wiarygodnie określonej wartości"? Sprawdziłem aż w Wikipedii, żeby nie było wtopy... PBG i jakiś majątek? Aleś mi teraz Kolego ZAIMPONOWAŁ!
To musi być niezła ośmiornica skoro nie potrafią jej zlikwidować 12 lat kiedy inne spółki zamyka się w rok. Może tyle jest do liczenia? Może takie powiązania? Może ktoś nie chce za duzo stracić? A może nie chcą tego zamknąć? NIE DA SIE ? CZY JAK? NAWET nie potrafili przejąć pakietu Rafako ? Tak zabezpieczona spolka? Buhahahaha teraz nie da się kupić akcji pomimo 818 000000 sztuk? Nikt nie sprzedaje? Normalnie tosz to szok. Buhhaha
A niech paruje co chce ważne żeby spekulacyjnie urosło i żeby łatwo na górce można było nakarmić frajera moimi akcjami żeby mu wsadzić je głęboko w gardło tak żebym zarobił dużo pieniędzy najlepiej pasowałoby mi po 1zl za sztukę buhahahhaa
czyli ten od autobusu miał rację, że mu pasażerów przybywa. Tak mi się dziś skojarzyło jak rano nie mogłem wsiąść do autobusu ze względu na to że mądrzejsi zostawili samochody w garażu i jechali do roboty komunikacją miejską. Tak czy siak - wszystkie autobusy pełne bez względu na powód....ten "nasz" jutro będzie miał problemy z doładowaniem nowych pasażerów.....no chyba że to ciągle ten sam pasażer... w sumie tak by było dobrze, bo kiedyś wszystkich "pogodzi"....