Spółka miała iść w węgiel, mieliśmy zmianę nazwy, nową stronę internetową itp. Coś się jednka musiało zmienić, po ostatnich komunikatach widać, że kierunek to raczej OZE, panele fotowoltaiczne. Jednemu z grubasów, możemy się domyślać któremu, nie spodobało się to i postanowił wyjść. Stąd to sypanie. Bo sypał ewidentnie gruby. Fundamentalnie nic na spółce się nie zmieniło, nadal współpraca i nowi inwestorzy w grze. Panowie musieli się pohajać
Ogłoszona już dawno przez spółkę strategia jak najbardziej zakładała kierunek OZE. Ten zjazd to nie jest po prostu przypadek. Wg mnie pod wyjście udziałowca podłączyli się trochę grubsi spekulanci by wystraszyć na max ulicę i zebrać akcje za naprawdę niską cenę, bo coś przeczuwają.
Generalnie jestem za zedem i częściowo za jo. Nie uważam żeby się poprztykali bo spoko gdybym mial np 300k tego papieu to w 10 sesji sprzedałbym po ok. 1.8-2.2 (licząc ostatnie notowania) i sporo bym ugrał więcej. niż dziś (jakbym chciał sprzedać) No chyba, że na dziś kasy bym potrzebował. Dla mnie klasyczna spekula w dół, żeby wyciągnąć. 30-40% bierze mądra ulica, 60-70% chłopaki-grubi. Patrzac na akcjonariuszy to Kicinski a reszta to jego kumple a ta sp zoo to chyba kicinski też w niej jest. Nie wiem czy w Polsce sprawdzają gości czy nie używają papieru przypisanego (zawsze może się ewentualnie wydarzy c takie sprawdzenie a to kk) wiec klika ma do dyspozycji tylko koszyk 1,1 mln-co to jest? na teraz nawet nie 1,5 bAńki. Pewnie po tym numerze dzisiejszym i tym z przed kilku tygodni co zeszło na ok. 1,4 kolesie mają na boku conajmniej 500K no i rządzą, będą chcieli będzie 10 zeta a może i wyżej, będą chcieli to na 0,5 zeta też zejdzie i wyciągną 95% FF. Tylko to 4 litery im tyle akcji-leszcz nie jest ufny. Myślę, że jutro się uspokoi i powolutku grunt pod dobre info