Generalnie jestem za zedem i częściowo za jo. Nie uważam żeby się poprztykali bo spoko gdybym mial np 300k tego papieu to w 10 sesji sprzedałbym po ok. 1.8-2.2 (licząc ostatnie notowania) i sporo bym ugrał więcej. niż dziś (jakbym chciał sprzedać) No chyba, że na dziś kasy bym potrzebował. Dla mnie klasyczna spekula w dół, żeby wyciągnąć. 30-40% bierze mądra ulica, 60-70% chłopaki-grubi. Patrzac na akcjonariuszy to Kicinski a reszta to jego kumple a ta sp zoo to chyba kicinski też w niej jest. Nie wiem czy w Polsce sprawdzają gości czy nie używają papieru przypisanego (zawsze może się ewentualnie wydarzy c takie sprawdzenie a to kk) wiec klika ma do dyspozycji tylko koszyk 1,1 mln-co to jest? na teraz nawet nie 1,5 bAńki. Pewnie po tym numerze dzisiejszym i tym z przed kilku tygodni co zeszło na ok. 1,4 kolesie mają na boku conajmniej 500K no i rządzą, będą chcieli będzie 10 zeta a może i wyżej, będą chcieli to na 0,5 zeta też zejdzie i wyciągną 95% FF. Tylko to 4 litery im tyle akcji-leszcz nie jest ufny. Myślę, że jutro się uspokoi i powolutku grunt pod dobre info