Nie dziwię się, że sprzedają, a świadczy o tym 10 krotny wzrost obrotów na spadkach. Czy z tą dywidendą to nie będzie taka sama lipa, o której mówił syn Donalda. Prędzej ogłoszą skup akcji po wysokiej cenie ale małej ilości jak nie zdążą korzystnie sprzedać bo spadnie zbyt nisko. A to wstyd nisko sprzedać (to też alternatywa brana pod uwagę do dywidendy). Osobiście skupuję na spadkach bo nie mam możliwosci nabycia po 10 groszy.
Nie jestem trolem ani botem, opisuję fakty a one bolą drobnych inwestorów. I to za darmo. Proszę o emisję publiczna np. 1 mln akcji po np. 1-2 zł. dla wszystkich lub w ramach prawa poboru. To proste i sprawiedliwe. Dziękuję z góry.
nieraz się skuszę ( bardzo rzadko ) i poczytam to forum z nadzieją, że coś się zmieniło, ale niestety jest cały czas tak samo. Kompletne dno !! Po co wy czas tracicie na te wpisy. Pozdrawiam tych co mają SCOPY
No wypraszamy sobie, nie porównuj mnie do tego dzbana. Ja piszę o faktach a on p... Jak potłuczony bzdury o akcjach za 10 groszy. Nie ma kompletnie wiedzy albo jest upośledzony - wypraszamy sobie