Popatrz jak budują farmy firmy Państwowe tu chodzi właśnie o to mam nadzieje że to już ostatnie podrygi SP w OŚ i skończą się kolesiostwa w najgorszym wypadku do jesieni szkoda tylko nerwów .
Ja też o tym pisałem z drugiej strony dlaczego i kto ma traktować Brasa poważnie skoro ma tyle fantów z tyłu ,podważane raporty niekompletne wciąż uzupełniane dokumentację etc.Różnie może być ale na ten moment istotne jest czy ukaże się raport do 30 12 i jeśli tak to jak będzie z notowaniami po 1 01 2023.
Tu nie chodzi o poważnie lub niepoważne traktowanie jeżeli spełniają warunki a jeżeli nie spełniają to niech dadzą opinie negatywną i po temacie ja pochodzę z małego miasteczka i tu jest to samo co byś nie chciał załatwić to musi być znajomy bo bez tego ani rusz lub lata czekania mam nadzieje że to coś już ostatni rok.
Przemysław Daca został wicedyrektorem w Instytucie Ochrony Środowiska, który bada katastrofę na Odrze. Pracę miał dostać dzięki ministerce klimatu Annie Moskwie -WSZĘDZIE JEST POLITKA mam firmę i mam do czynienia z OŚ dla nich prawo nawet dziala wstecz więc jak widziałem że Bras ma problem z decyzją OŚ to brałem to pod uwagę że będzie się sprawa toczyć kwartałami