• Biczek skąpy Autor: ~denaturatus [83.22.58.*]
    Czytam ostatni raport , a tam WK ponad 60 zł. . Kopalnia Barabara , co ty Biczku tu wykumasz.... ???
  • Re: Biczek skąpy Autor: ~Dziadek [46.204.40.*]
    Myślę że po prostu ich nie stać bo w większości zmarnowali 20 lat na giełdzie. Zamiast być teraz jak Famur są tu gdzie są i dla nich kilkanaście mln to szczyt możliwości.
  • Re: Biczek skąpy Autor: ~Dziadek [46.204.40.*]
    A raczej być jak TDJ który ma ponad miliard aktywów i setki mln gotówki. Ale TDJ prowadził zupełnie inną politykę jeśli chodzi o giełdę.
  • Re: Biczek skąpy Autor: ~Kibic [31.135.171.*]
    Firmą zarządzają i siedzą w radzie nadzorczej leśne dziadki, bliżej im do geriatria niż do biznesu, ale chytrość poziom 10.
  • Re: Biczek skąpy Autor: ~Żyd [185.185.132.*]
    Dnia 2022-12-13 o godz. 17:44 ~Kibic napisał(a):
    > Firmą zarządzają i siedzą w radzie nadzorczej leśne dziadki, bliżej im do geriatria niż do biznesu, ale chytrość poziom 10.

Tak, to są leśne dziadki, choć bliżej im do włoskiej CN i tego nadal nie rozumieją architekci tzw Porozumienia, których "aktywna działalność" sprawiła, że kurs po ponad 14 miesiącach jest 7,5% niżej; po owocach ich poznacie.
  • Re: Biczek skąpy Autor: ~klocek [81.18.213.*]
    Jak ja was rozumiem.
    Miałem Fasing 100 lat temu jak jeszcze forum Parkietu coś znaczyło. Jak my się męczyliśmy jak ktoś ustawił na S po 100 akcji chyba co 10 groszy albo coś takiego. Miałem dość i spuściłem całość po 17 zł. I nadal nic się nie zmieniło.
    Inwestycja w te papiery to strata nerwów, czasu i pieniędzy. I wszystko to dzięki Bikowi czy coś tam tego.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.22.51.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Pelasia [83.22.75.*]
    Kto zarobił z B. ? No nie , czyżby NIKT . To on taki Fajny , lubi naszą kasę , ale nie chce się dzielić. jakiś czeczeniec do rozmów wskazany..
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Chazar [31.0.69.*]
    Dnia 2023-01-02 o godz. 20:01 ~Pelasia napisał(a):
    > Kto zarobił z B. ? No nie , czyżby NIKT . To on taki Fajny , lubi naszą kasę , ale nie chce się dzielić. jakiś czeczeniec do rozmów wskazany..

O! Wreszcie ktoś się zorientował, że z tym panem można rozmawiać tylko metodami z "dzikiego wschodu", czyżby pozostali udawali, że o tym nie wiedzieli? Nikt nie ostrzegł T&s-ki, że byznes po śląsku to nie ten o którym uczą na akademiach ekonomicznych. Gdyby była zgoda na rozprawienie się z mafią węglową i około węglową byłoby zdumienie co niektórych, ale prawa i lewa strona czerpie korzyści z tego mafijnego układu i nikt tego nie ruszy.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~pelasia [83.22.75.*]
    Złodziej i oszust z tego B. ..........przeokropne stworzenie. Giełda dla niego to tylko kasa od..........
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~pelasia69 [83.22.75.*]
    Bik zapłacił i kasuje. coraz mniej akcji w wolnym obrocie.........ty mega kmiocie
[x]
FASING 0,00% 12,70 2025-11-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.