no gdzie oni są ? nawet troll aaa/Ta nagania a tu nic i pies z kulawą noga nie chce tego obsikać a Kierul na fejsie chwali się, że na mikołajki zjedli ciasteczka i ubrali choinkę :) chciałbym mu napisać, że w 2020-2022 na poziomach 0,6 zł - 2,8 zł ubrali nie tylko choinkę hahahahahahaaha ale niestety od jakiegoś czasu wyłączył możliwość dodawania komentarzy pod informacjami :)
hihihihihiiii... pudel wszystkich ubrał i owsik Ta/aaa teraz świeci i wygląda w tym swoim futerku jak choinka... dać mu jeszcze worek i czapkę i może śmiecia od ulicy zbierać... dostanie od pudla może cukierka?
ja nie mogę założyłem wątek i od razu same trolle jak nie Ta/aaa to Stew dajcie spokój bo mi sie nie chce czytać o tych waszych przemoczonych leginsach hahahahaha
Tak dobry był czat że nikt się już nie nabiera na bajdy pudla o przyszłych sukcesach ahahahhahahahaaa... ach jakież on bajki piekne opowiada ten pudel!!! Ale zawsze tak opowiadał... ale chyba nikt już ich nie łyka... bo te sukcesy to co rok takie piękne hahahaha... rodzinne wręcz... 12 groszy to i tak jednak chyba za duża wycena wydmuchy...
No i co? Z tego powodu że leci to jesteś na mnie zły a nie na pudla? Hę? To ja jestem temu winny? Czy pudel? Oraz naiwny łoś co ubrany został przez naganiacza przy odbiciu zdechłego kota? Hę?