Obrót dziś większy niż w ostatnich dniach. Zaczynają latać batony z ponad 1000 akcji, blokada do schrupania na 16 zł - aż 5k akcji, ale z lewej też dostawiane zlecenia. Robi się ciekawie. :)
A tymczasem DM Banku BPS dodaje OT Logistics do portfela akcji na grudzień. Argumenty? "Poprawa wyników w III kwartale, utrzymujący się wysoki popyt na przewozy."
Może rozstrzygnięcie w zakresie wniosku o upadłość jest blisko. Dobrze byłoby to w końcu zrzucić z barków, bo ciąży to na kursie mam wrażenie. Biorąc pod uwagę jak wygląda praca w instytucjach państwowych (albo jak jest "mierzona") nie zdziwiłbym się gdyby sędzia rozpatrujący ten wniosek też chciał mieć to z głowy jeszcze w starym roku, żeby w statystykach nie przeszło mu na kolejny już rok...
druga sprawa jest taka, że może po prostu na tym poziomie nie ma od kogo odkupować. Pokisiliśmy się przez parę miesięcy, arkusz na S się mocno opróżnił. Obecnie jest jeden baton na 85k zł i potem autostrada do nieba ;-)
Dzisiaj całkiem duże batony na 15,50 zł zostały zjedzone i wydawało się, że będziemy powoli przymierzać się do zjedzenia batonów na 15,80 zł, ale widać, że ktoś celowo blokuje i zbija kurs, żeby za szybko nie urosło. Zatem akumulacja trwa nadal...
W teorii batony zjedzone. Do 20 zł droga jest czyściutka (jedynie na 19,5 zł jest 43.000 zł).
Ale myślę, że i tak nie ruszymy jeszcze. Zaraz pojawią się nowe batony, a zbieracz sobie będzie dalej zbierał. Tu potrzebny będzie jakiś trigger - jakieś pozytywne espi.
Ale to moje zdanie. Życzyłbym sobie oczywiście, żeby już teraz ruszyło ;-)
Dnia 2022-12-13 o godz. 12:39 ~Fan napisał(a): > W teorii batony zjedzone. Do 20 zł droga jest czyściutka (jedynie na 19,5 zł jest 43.000 zł). > Ale myślę, że i tak nie ruszymy jeszcze. Zaraz pojawią się nowe batony, a zbieracz sobie będzie dalej zbierał. Tu potrzebny będzie jakiś trigger - jakieś pozytywne espi. --------------------------------------------
Dokładnie, niech sobie rośnie stabilnie po max kilka procent dziennie. Poproszę w przyszłym roku 25 zł za akcje w okolicach szacunków za cały 2022 rok. :)