• Krokodylowe ŁZY Autor: ~maxiking [176.107.34.*]
    Solorz płacze ze wzruszenia po....
    oblesnych laurkach Dobrze Opłacanej bandy swoich lokajczyków-dup..owlazof i innych miernot na garnuszku cyfrowego...
    towarzystwo wzajemnego taplania sie w mentalno-moralnym szambie.....

https://i.iplsc.com/zygmunt-solorz-i-nina-terentiew-podczas-polsat-superhit-fest/000GG9IRM73U3V51-C122-F4.jpg
  • Re: Krokodylowe ŁZY Autor: ~Elekt [195.117.218.*]
    Być może podczas refleksji nad własnym życiem Z.S. doszedł do wniosku, jak bardzo swoją zachłannością skrzywdził Mniejszościowych Akcjonariuszy Elektrimu ( MAE) i stąd te łzy . Niema co płakać ,wystarczy naprawić krzywdy proponując naprawdę godziwą cenę , a MAE nie będą nawet oczekiwali przeprosin.
  • Re: Krokodylowe ŁZY Autor: ~Hwds [89.64.80.*]
    Wszak przecież to człowiek wrażliwy
    Na przyrodę i dziwy.
    Ja w niego wierzę, dopóki życia dopóty nadziei chociaż brama wąska
  • Re: Krokodylowe ŁZY Autor: ~stan [185.234.91.*]
    Przykro chłopu bo lata uciekły zdrowie marne i świadomość że trzeba będzie to zostawić i odejść w niebyt bo wszystko się kończy a sumienie nieczyste.
  • Re: Krokodylowe ŁZY Autor: ~hwds [94.254.160.*]
    W jaki nie byt? Cekaw jestem czy jest uczulony na związki siarki?
  • Re: Krokodylowe ŁZY Autor: ~jonasz [193.56.254.*]
    Stalin też płakał jak mu śpiewali Suliko. Też był taki uczuciowy.
    pzdr.

• Re: Krokodylowe ŁZY Autor: ~Zygmunt_Solorz-Żak [195.38.12.*]
    Dnia 2022-12-07 o godz. 13:25 ~maxiking napisał(a):
    > Solorz płacze ze wzruszenia po....
    > oblesnych laurkach Dobrze Opłacanej bandy swoich lokajczyków-dup..owlazof i innych miernot na garnuszku cyfrowego...
    > towarzystwo wzajemnego taplania sie w mentalno-moralnym szambie.....
    >
    >https://i.iplsc.com/zygmunt-solorz-i-nina-terentiew-podczas-polsat-superhit-fest/000GG9IRM73U3V51-C122-F4.jpg

"Gdy Aleksander Wielki spojrzał na ogrom swojego imperium, zapłakał, wszak nie było już czego podbijać"
  • Re: Krokodylowe ŁZY Autor: ~hwds [89.64.80.*]
    "Pycha kroczy przed upadkiem".

"Dlatego mówię do nich w przypowieściach, że otwartymi oczami nie widzą i otwartymi uszami nie słyszą ani nie rozumieją. 14 Tak spełnia się na nich przepowiednia Izajasza*: Słuchać będziecie, a nie zrozumiecie, patrzeć będziecie, a nie zobaczycie. 15 Bo stwardniało serce tego ludu, ich uszy stępiały i oczy swe zamknęli, żeby oczami nie widzieli ani uszami nie słyszeli, ani swym sercem nie rozumieli: i nie nawrócili się, abym ich uzdrowił."
    Wydali 7 miliardów na budowę bloków węglowych w zepak a teraz wszystko powoli zamykają i snują plany o atomie. A ja wam mówię myślcie o zupełnie czym innym.

"„Pewnemu zamożnemu człowiekowi dobrze obrodziło pole. I rozważał w sobie: „Co tu począć? Nie mam gdzie pomieścić moich zbiorów”. I rzekł: „Tak zrobię: zburzę moje spichlerze, a pobuduję większe i tam zgromadzę całe moje zboże i dobra. I powiem duszy mej: Duszo, masz wielkie dobra, na długie lata złożone
    opowiedział im przypowieść: „Pewnemu zamożnemu człowiekowi dobrze obrodziło pole. I rozważał w sobie: „Co tu począć? Nie mam gdzie pomieścić moich zbiorów”. I rzekł: „Tak zrobię: zburzę moje spichlerze, a pobuduję większe i tam zgromadzę całe moje zboże i dobra. I powiem duszy mej: Duszo, masz wielkie dobra, na długie lata złożone
    Duszo, masz wielkie dobra, na długie lata złożone
    A resztę doczytajcie :)
  • Re: Krokodylowe ŁZY Autor: ~kuśmider [195.66.116.*]
    Max faktyczny powód tych łez jest zgoła odmienny .... Sasin odwracając się do dobrodzieja rzucił jakby to ukradkiem ... kupujesz RAFAKO .... no i stało się
  • Re: Krokodylowe ŁZY Autor: observatore [109.233.92.*]
    Solorz to nawet niezły AKTORZYNA
    rzeczywiscie te PEANY na jego czesc były wielce ZAŁOSNE
    i cięzko to się ogladało w porównanu ze skala kradzieży
    we wszystkich AFERACH i PRZEKRETACH tej SZAJKI
    którą FIRMUJE nasz ,,filantrop "

ale przyznam ze PIJAROWO te ŁZY to niezły ruch.
    Ciekawe czy to wymyslił KALISZUK i przykazał
    Zygmuntowi wykonac ten TEATRALNY gest ? :-))
[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.