Cała ta akcja była po to aby ktoś wyrzucił te 500 tys akcji po 0,0712. Spółka ma wyemitowanych ponad 200 mln akcji które nie maja pokrycia w jej majątku dlatego spektakularnych wzrostów nie ma się co spodziewać. Znowu jak leciało pojawił się Rafał typowa gruba ryba z bankiera która kazała mi liczyć jego rzekomy zysk. Spółka dobra pod spekulacyjna inwestycyjne jak ktoś lubi kupować w dołku i czai się na podbitkę tak jak to było dwa dni temu. Ktoś ma inne uzasadnienie i chce przedstawiać je merytorycznie bez wyzywania od troli i takich tam ? Rafał ty sobie daruj. Już zarobiłes.
Hahahaha co za ogórek, typowy troll jak urosło 20% w jeden dzień to siedział w norze , a więc robaczku jak ja zbierałem poniżej 0,06 to ty mnie wyśmiewałeś, szydziłęś i wypisywałeś bzdury że lecimy na 0.01 i sprzedałeś w popłochu ze stratą po 0,056 w samym dołku i przed samym wybiciem, rozumiem twoje rozgoryczenie i to że dupe ściska bo przeszedł ci koło nosa niezły zarobek, widzisz robaczku ja zrealizowałem zysk 18%, ty mnie cały czas wyśmiewasz ale to ty jesteś na stracie a ja już zarobiłem, pozostało ci tylko wypisywanie na forum bzdur oo tym że spółka bankrui i że lecimy na 0,001 i jak ja będę znów ładował do kosza po 0,06 ty dalej będziesz tylko nie wiem na co , buziaczki misiu hahahahah
misiu, dwa dni pod rząd do ciebie pisałem ale schowałeś się w norze jak typowy troll i ynwestor z bankiera co sprzedał na stracie i oczernia spółkę, niee chce mi się już z toba gadać, naprawdę , nudzisz mnie strasznie, dam ci dobrą radę, zbieraj do koszyczka bo taniej nie będzie, póżniej znów będziesz kwiczał ze ci kurs odjechał, ja tym razem siedzę na longa co nakmniej do 0,16, buziaczki misiu i zarobku życzę paaaa
Nierozumiem ludzi którzy usnuja sobie teorie na czyiś temat i ja potężnie eksponują No ale widocznie dużo przeżyłeś na tym bankierów wiec może jesteś uprzedzony wiec mi się już tez nie chce pisać ale spoko niech ci będzie ze jest tak jak mówisz.
Nierozumiem ludzi którzy nie są zainteresowani spółką, uważają że to bankrut , a siedzą na forum dniami i nocami, pisałem ci to już masz setki innych spółek na których rzekomo możesz zarabiać, a ty z uporem maniaka siedzisz tutaj ,nie możesz się jakoś uwolnić od tej spółeczki, mimo twoich obietnic że znikniesz, wiem że z takimi trollami jak ty sie nie wygra i wiem że mimo że uważasz że to bankrut bedziesz tu siedział baaaardzo długo może jeszcze dłużej niż ja i dobrze wiemy dlaczego hehehehe. Pisałeś że lecimy na 0,01 ,ja pisałem ze za chwile podbitka, wyszło na moje, dlatego rozumiem czemu cie to tak strasznie boli tym bardziej ze sprzedałes ze stratą, teraz zbieram na longa , ostrożnie, małe pakiety, tobie też dobrze radzę bo pozniej znów będziesz wył że kurs odleciał, może tu zerknę ale to za jakieś 2 - 3 miesiące , a ty...... niech zgadne.......mimo że spółka bankrut......to i tak będziesz tu przesiadywał dniami i nocami zamiast zarabiać gdzie indziej, twój wybór heheheh, wrócę za 3 miesiące, zobaczymy a ty dalej będziesz jęczał i to wiem na bank, , buziaki misiu, nie będę już na ciebie marnował więcej czasu, swoje zarobiłem, mam ciekawsze rzeczy do robienia w życiu , ciauuuuuuuuu
Dajcie już spokój bo to nudne. Co wam daje to marudzenie? Bedzie miało rosnąc to urośnie. Po coś zrobili ten dil z Poly. Jak ktoś lubi spekulacje i longi to teraz dobiera. Ja wiszę z naprawde ładnym pakietem powyżej 10 gr i nie panikuje. Spółka ma potencjał, Poly ma potencjał, same szkolenia to też nie tragedia. Jak ktoś nie ma kapitału na long nie powinien inwestować w takie spółki jak Lauren. Jak dla mnie cena docelowa z tego co pamiętam 27-28 gr to minimum, za tyle były wyceniane przy przejęciu. O 1 zł to możecie nawet nie marzyć ale do 50 gr wszystko się może zdarzyć. Wystarczy że spółka zacznie wykonywać jakieś ruchy ze swoimi produktami a to ruszy. Według mnie nikt z zarządu nowego i starego nie sypie akcji. Dużo tu osób co nabrały po 500k akcji i wiecej i po paru miesiącach panikują/ tracą cierpliwość i to wywalają. Na koniec roku niektórzy realizują straty i robią optymalizacje podatkową, mogą być rożne ruchy na akcjach.