Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,06 zł , zmiana od tamtej pory: 10,72%

Re: Podbitka

Nierozumiem ludzi którzy nie są zainteresowani spółką, uważają że to bankrut , a siedzą na forum dniami i nocami, pisałem ci to już masz setki innych spółek na których rzekomo możesz zarabiać, a ty z uporem maniaka siedzisz tutaj ,nie możesz się jakoś uwolnić od tej spółeczki, mimo twoich obietnic że znikniesz, wiem że z takimi trollami jak ty sie nie wygra i wiem że mimo że uważasz że to bankrut bedziesz tu siedział baaaardzo długo może jeszcze dłużej niż ja i dobrze wiemy dlaczego hehehehe. Pisałeś że lecimy na 0,01 ,ja pisałem ze za chwile podbitka, wyszło na moje, dlatego rozumiem czemu cie to tak strasznie boli tym bardziej ze sprzedałes ze stratą, teraz zbieram na longa , ostrożnie, małe pakiety, tobie też dobrze radzę bo pozniej znów będziesz wył że kurs odleciał, może tu zerknę ale to za jakieś 2 - 3 miesiące , a ty...... niech zgadne.......mimo że spółka bankrut......to i tak będziesz tu przesiadywał dniami i nocami zamiast zarabiać gdzie indziej, twój wybór heheheh, wrócę za 3 miesiące, zobaczymy a ty dalej będziesz jęczał i to wiem na bank, , buziaki misiu, nie będę już na ciebie marnował więcej czasu, swoje zarobiłem, mam ciekawsze rzeczy do robienia w życiu , ciauuuuuuuuu

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CTEGROUP -2,78% 0,03 2025-12-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.