Troche tak, ale nie ma sypania. Ktos zbieral po 8-10zl, zarobil 40%+ to wystawia ale bez cisnienia na sprzedaz
Troche sie zatrzyma na dluzej miedzy 14-15zl.
Ale jeden-dwa mocne niusy i sie moment arkusz wyczysci a wtedy 20zl na horyzoncie.
Technicznie 15zl to opor, jak to przeskoczymy to jazda w gore.
Tak zapowiadane, ale jeśli nie wykonają ruchu, to cena spadnie bo będą nie slowni. Napewno zanim dojdzie do konkretów minie, same badania będą realizowane do końca 2023 r. Tutaj trzeba zamrozić kapitał na długo, ale jak ruszy to raz a dobrze.
to może już lepiej aby dali mocne kilka info jeden po drugim poczatkiem roku, do konca roku od jutra to juz chyba nic wielkiego sie nie wydarzy nawet jakby oglosili. Ja czekam na info o tym doradcy, jak to bedzie ktos dobry i znany to ruszy z kopyta. Do tego ten oddzial w USA. A moze jeszcze jakas niespodzianka bo widac ze duzo sie u nich dzieje.
Mnie też bardziej ciekawi ten doradca, bo jak to jakies leszcze z Polski (nikomu nie odejmując wiedzy i doswiadczen) to znaczy ze graja na wytrzymanie. Ale jak to ktos prestiżowy zza wielkiej wody to znaczy ze jest zainteresowanie i ogromny potencjal. Do tego R&D w USA może stanowić dodatkowy atut dla kogoś stamtąd i zepnie się w wielką całość. Pamiętajmy tylko, że nawet najlepsi doradcy musza mieć czas i kupe danych ze spolki, a głównie chodzi o badania kliniczne i dane z badań. Wg mnie coś jeszcze wisi w powietrzu bo się kurs kompletnie zatrzymał, znowu mizerne obroty - albo emisja za rogiem albo jakaś seria mocnych newsów i jedni trzymają a drudzy nie bardzo wiedzą czy wchodzić. Relacje inwestorskie bardzo dobre, seria webinarów, dobra komunikacja, powinno żreć....
No właśnie kurs stagnacja, jakby wyczekiwali... Doradca musisz być z USA, tam chcą sprzedać to musi być tamtejszy.... Dlatego tak bardzo czekam na info
No to czekamy! Ja tam im wierze bo nie bylo do tej pory wtopy, dowoza co obiecali, sa slowni i uczciwi. Czuje ze swieci sie cos dobrego. Ale moze dopiero po NR bo ten rok to juz raczej zamkniety. Jak slabsi nerwowo zaczna sprzedawac to wchodze i dokupuje aby usrednic cene przed wyskokiem ostro na polnoc!
nie wytrzymal, coz, troche popsul tej spolce swieta ale za to jednego slabszego mniej. Ktos dobrze kupil.
Cos czuje ze jeszcze przed NR czeka nas tu jakis nius