• Już po 25gr handlujecie? Autor: ~Biały [109.231.11.*]
    A będzie taniej
  • Re: Już po 25gr handlujecie? Autor: ~krakus7 [5.173.40.*]
    Zaraz mijanka z redshit. Tam już pieniędzy nie odzyskasz. Czekaj na dzidę
  • Ważne ze za 2 sesje 5 pln Autor: ~Ta [31.61.251.*]
    Tylko lukę trzeba zamknąć
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.40.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~krakus7 [5.173.40.*]
    konrad skarżypyta
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.252.3.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Stew [80.252.3.*]
    25 groszy to już historia o czym pisałem... teraz czeka nas przebicie 20 groszy a dalej to już prosta droga ku 12 groszom... albo niżej... a wszystko to dzięki pudlowi... i owsikowi Ta/aaa i krakusowi vel getwsioczek...
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Biały [109.231.11.*]
    Zaczyna się rajd św Mikołaja.
    Tylko jak to u pudla, wszystko w drugą stronę
    Potwierdzam... ale to dlatego że nikt już nie wierzy w bajki pudla...
    Ale najśmieszniejsze jest ssssrrruuuuuuuuuuuttttt, a potem podbicie 1 akcją aby nikt (czyt. owsik Ta/aaa i krakus) się nie zorientował że jest porządne ssssrrruuuutttt.... i aby te osobniki dalej mogły twierdzić że bajki pudla są jak najbardziej realne jak zwykle hihihihihi...
    Mam tylko nadzieję, że nikt nie ma do mnie pretensji... skoro tak kurs leci to pretensje do pudla i zapytać co zrobił dla akcjonariuszy na mikołaja... czy to jego prezent obecne 24 grosze? najbardziej zawiedziony musi być Maksymilian... aż mi go trochę szkoda bo niezła wtopa... no chyba że to tylko naganiacz był... owsika Ta/aaa już mi nie żal...
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~aaa [194.15.121.*]
    ale capiacy leggins przeciez ja wg ciebie nie mam :))
    jak się żebrze miedzy tomaszkiem a michałkiem?
  • Owsik Ta/aaa zrobiony w bambo przez pudla Autor: ~Stew [80.252.3.*]
    Sam się przyznawałeś do tego że kupowałeś ostatnio po 35 grosze to raczej masz i wisisz zresztą jak zwykle zrobiony przez pudla w bambo... a tyle razy uprzedzałem by nie łykać bajek pudla bo cię okradnie...? Hę?
  • Haha gdzie Leggins ? Autor: ~Ta [31.61.251.*]
    Wszystko to twoje brednie
    Jak się żebrze o cudze ?
  • Re: Haha gdzie Leggins ? Autor: ~Biały [109.231.11.*]
    Nisko coraz niżej.
    Kto to swego czasu tak dzielnie budował zaporę na 34groszach?
    Jakoś nie widać naganiacza na forum
  • Re: Haha gdzie Leggins ? Autor: ~steve2 [109.95.233.*]
    Nie ma...bobry zjadły...Jest teraz na 0,12 ,bo tam będzie pakowane jak polimek da 600 proc. Więc będą tego miliony...Jastrzębska też da 600%, ale tamten kapitał nie dotknie padliny softblue bo nie jest przeznaczony do ekstremalnego ryzyka utraty,wszak "inwestycja" tu gorsza niż hazard czy totolotek. Wrzucę co tam pośmieję się, zobaczę co z tego wyjdzie inaczej nie miałbym motywacji żeby tu w ogóle zaglądać a to jest ciekawy przypadek. A nuż braciszków wtrącą do celi i przyjdą normalni prezesi. Akta jednego prokuratura już przegląda... Wygląda to coraz lepiej,a kiedyś wydawało się tak mało prawdopodobne.
  • Re: Haha gdzie Leggins ? Autor: ~Ta [31.61.251.*]
    Bankrut komuchow jednak nie taki fajny
    Trzeba żebrać o pudlowe :)
  • Re: Haha gdzie Leggins ? Autor: ~steve2 [109.95.233.*]
    Nie martwisz się o swój autorytet nazywając JSW bankrutem? A ja Ci powiem że wszystko co tu sprzedałeś zamieniasz na Jastrzębską. Ja to wiem, Ty to wiesz i pewnie niektórzy Dyzie już też. Dlatego musisz nazywać JSW bankrutem tylko że w to nikt już nie wierzy... Zresztą o jakiej wierze tu mówić jeśli mamy przed oczami obraz całkowicie odwrotny do tego co tu mówisz...Ba,wciskasz z uporem maniaka! Ile masz jeszcze tej padliny? Gdyby ten papier był w formie materialnej potrzebowałbyś pewnie kilku silosów. Negujesz JSW zachwalając softa zgodnie z zasadą że kłamstwo powtarzane 100 razy (A Ty już wypowiedziałeś to tysiąc,2tys. razy?) w plastycznym ludzkim mózgu zamienia się w "prawdę" pomimo tego że widzą że ktoś z boku wmawia że czarne jest białe. I na tym polega dramat wiszących. Zobaczcie jakie efekty przynosi manipulacja za pomocą sączenia złudnej nadziei i negowania czegoś co jest w oczywisty sposób pozytywne. Na Jastrzębską oczywiście patrzycie,bo tam się sporo dzieje.Były próby zbijania poniżej 56,ale napływający kapitał spędzany cały czas przeze mnie wszystko ze stołu zbierał. Słono zapłacili już im się znudziło...Gdzie jest teraz kurs? Było prawie 57 a już lizał 55. U mnie są obydwa wory (średni i mały,duży nie tykany) pod korek. Teraz gramy na wzrosty JSW. Nie można było dopuścić do zejścia poniżej 56 bo jakby się załamało to by na 45 poszło i męczyli by nas znowu z rok. Nie ma na to zgody,pakujcie bo 300 daleko i nie jestem pewien czy tym razem nie miniemy schodka 80 cisnąc prosto na 100. A Ta nie słuchajcie,choć to najkumatszy giełdziarz jakiego kiedykolwiek widziałem(A jestem już na giełdzie 22 lata),ale pamiętajcie : im jest kumatszy działając na naszą szkodę tym gorzej dla nas.
  • Re: Haha gdzie Leggins ? Autor: ~Ta [31.61.251.*]
    Jsw to bankrut komuchow
    Musisz pisać większe wywody na żebrach o sbe
  • Nie kupujcie tego "waloru" bo tu będzie 12 gr Autor: ~steve2 [109.95.233.*]
    Za długie?Kogo interesuje los własnych pieniędzy przeczyta wszystko od deski do deski. Wiem że to co piszę jest Ci nie na rękę,bo Twój fund może być bankrutem przez "inwestycję" w softa, tak bankrutem, ale co ja na to poradzę?Prawda musi wybrzmieć jeśli przynajmniej chcemy dążyć do tego żeby giełda była choć trochę uczciwa.
    A naJastrzębskiej tępi kierownicy kursu dalej próbują zrobić w dziurę w dnie 56 kosztem tysięcy akcji...przekonamy się kto wygra : fundusz jeden czy drugi czy duża część rynku która dobrze kierowana zwalczy każdy fund. Zabawa powiem Wam jest przednia, przyłączcie się, wrzućcie tam swój kapitał. Nie musi być ze softa skoro się tak uparliście, ale jeśli coś macie skorzystajcie z tej promocji i kupcie papier wart 300 po 56, to takie proste...
  • Re: Nie kupujcie tego "waloru" bo tu będzie 12 gr Autor: ~MrJinks [31.0.21.*]
    Jest tyle fajnych niedowartościowanych spółek na giełdzie że wchodzenie w JSW na górce to najgorszy możliwy pomysł podobny do palenia pieniędzmi w piecu. Papier wart 300? Ten bankrut?
  • Hahaha kupuje się w dołku Autor: ~Ta [31.61.251.*]
    A nie bankruta komuchow jsw :)
  • Re: Hahaha kupuje się w dołku Autor: ~Biały [109.231.11.*]
    Co tam?
    Czat czatem a kurs po 25gr.
    A będzie jeszcze niżej
  • Re: Hahaha kupuje się w dołku Autor: ~krakus7 [46.204.108.*]
    A jak tam redshit bo nic nie piszesz
  • Re: Hahaha kupuje się w dołku Autor: ~Great_Stew [37.120.196.*]
    Jutro otwarcie 25 groszy a potem wodospad na 10 gr... tak jasnowidz mówi Stew... a trollek Ta/aaa od dziś nosi już gatki sportowe żółte z przodu a z tyłu brązowe... no chyba że nosi pieluchę Ajtuj...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.185.*]
[x]
SOFTBLUE 10,88% 0,32 2026-05-15 16:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.