• Espi Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    Zobaczcie na espii. Nono coraz ciekawiej :) pewnie pod to był ten obrót
  • Re: Espi Autor: ~Majster [89.64.50.*]
    Na to wygląda.
  • Re: Espi Autor: ~Gracz [37.30.101.*]
    To grube info, mają 20% projektu za 4,5 bańki nie inwestując kasy
  • Re: Espi Autor: ~Grzegorz [188.47.80.*]
    O jakim obrocie piszesz? Ok kurs trochę wzrósł ale na beznadziejnie niskich obrotach. Mam akcję, jestem grubo na minusie po nieudanej premierze, zależy mi żeby wróciło do starych wycen ale czytam że była gra pod info przy obrotach parę tysięcy to wiem że prawdopodobnie nigdy już nie będzie starej wyższej ceny.
  • Re: Espi Autor: ~Zyx [185.200.82.*]
    Pewnie chodziło o obroty ostatnich dni porównując do obrotów z ostatnich tygodni/miesięcy które były praktycznie zerowe.
    Nie były to jakieś potężne liczby, ale małe ożywienie, a kto wie przy częstszych takich akcjach kurs może się trochę zmienić.
    Czy nie jest tak, że kto chciał sprzedać na tych poziomach już sprzedał i teraz chcąc kupić większy pakiet, trzeba więcej zapłacić?
  • Re: Espi Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    Dokładnie tak, miałem na myśli procentowy wzrost wolumenu w ostatnim czasie, a nie kwotowy.
  • Re: Espi Autor: erydan [91.216.213.*]
    https://strefainwestorow.pl/wiadomosci/20221206/play2chill-razem-z-toplitz-productions-tworza-spacerocket-games-i-planuja?fbclid=IwAR1zuVhAbLMpALrZnhKXSoCnIJYeNHSN6qAjlI1Tz_A73A4s1-yO48VK950

Ładnie napisane, brakuje do tylko kilku waznych informacji (taka wisenka na torcie)
    1. O far north
    2. playway finansuje builders of egypt
    3. P2chill nie dokłada kasy do budżetu nowej spolki(przynajmniej narazie)
    4. P2chill jest niezadłużona, ma 1.7 mln w kasie, a pierwsza gra ktora wydali już daje zyski w raporcie spółki
  • Re: Espi Autor: ~Gracz [37.30.101.*]
    Do tego dlc, konsole i planowane 3 premiery na 2023.
    Od kilku dni wzrosło 30% a to dopiero początek. Trzeba czekać na kolejne infa. Jak dobrze pójdzie to może nawet 3.
    W czerwcu 2021 kurs był dużo wyżej (okolo 9zl za akcję), a spolka wyglądała wtedy dużo gorzej. Nie bylo jeszcze zapowiedzi prologu ani premiery. Teraz jest bardzo dużo dobrych informacji, a kurs jest o prawie polowe niżej niż wtedy, więc jest sporo miejsca do wzrostów:)
  • Re: Espi Autor: ~iii [78.11.178.*]
    ...bo wszyscy grali pod motorcycle, a wyszła wielka kupa.
    Ale pieniądz lubi ciszę i nikt oprócz akcjonariuszy nie wie jak się spolka rozwinęła od tego czasu. Spekula się zleci jak już będzie za późno- w momencie ogłoszenia premiery gier. Wtedy się będzie działo, zawsze tak jest
  • Re: Espi Autor: ~ali___ [85.76.46.*]
    Bardzo dobrze! Teraz jest czas na akumulację a jak już będzie wszystko na stole wtedy sprzedajemy fakty. Proste jak wiadomo co
[x]
P2CHILL -0,49% 4,06 2025-10-16 12:01:01
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.