• pytanie Autor: ~justka [5.173.152.*]
    jak to jest wogle możliwe? Chciałam kupić akcje w ofercie ale się spóźniłam więc kupowałam na pierwszych sesjach.
    Pan Albert wydaje się osobą bardzo kapetetną i wiarygodną o dużym doświadczeniu wiedzy i przyjemnej aparycji. Widać że sam dużo zarabia na inwestowaniu.
    Więc jak to się stało że po paru tygodniach trace 2/3 oszczedności i nie będe miała nawet na te prezety dla dzieci które chciały?
    Nie moge tego pojąć. Ja nie rozumie tego.
  • Re: pytanie Autor: ~justka [5.173.152.*]
    Jestem taka ogłuszona teraz. Sparaliżowana jakby. Robię wszystko jak zombie. Jak ktoś coś do mnie mówi to słyszę i widzę jakby zza grubego mlecznego szkła się to wszystko odbywało. Licze na to że sie obudze i że sie okaże że to nie była rzeczywistość.
  • Re: pytanie Autor: ~Doswiadczony [79.184.149.*]
    Nie wiem czy to poważny wpis, czy jaja. Ale jak poważny, to sprzedaj połowę akcji natychmiast. I jak za tydzień zobaczysz że spada, to sama będziesz chciała jak najszybciej sprzedac reszte. Jak nie znasz się na inwestowaniu to kup na gieldzie obligacje FPC1140. Przez 3 lata dużo odrobisz - może nawet ponad 30%
  • Re: pytanie Autor: ~Jkk [79.184.17.*]
    Pan Albert wzial pania od tylu bez mydla
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [88.199.145.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: pytanie Autor: ~znawca [83.7.233.*]
    Dnia 2022-12-01 o godz. 21:40 ~Jkk napisał(a):
    > Pan Albert wzial pania od tylu bez mydla

Raczej z wazelinką bo wszedł bardzo gładko
  • Re: pytanie Autor: ~StaryCygan [89.64.47.*]
    Prezes tam zadowolony dostał prezent od leszczy :)
  • Re: pytanie Autor: ~jus [5.173.152.*]
    Jak to ? Przecież on najwięcej tu stracił. Spójrz sobie na akcjonariat no chyba że nie wiesz gdzie sprawdzić.
  • Re: pytanie Autor: ~jus [5.173.152.*]
    Ktoś ma jakieś przypuszczenia co tu się stało z naszymi pieniędzmi? Rozumiem że pieniądze się mogą rozpłynąć. Ale tak szybko!?!? To akurat nie możliwe. Przecież to jest spółka nadzorowana przez giełdę.
  • Re: pytanie Autor: ~Doswiadczony [79.184.149.*]
    Powinny być w kasie spółki i powinniśmy to zobaczyć w raporcie za 4kwartał. Jakieś 4 - 4,5 mln złotych w gotówce. Ale z jakiegoś powodu u Wapniaka akurat na to pytanie nie odpowiedział. Szkoda, bo to było jedno z ważnych.
  • Re: pytanie Autor: ~torx [5.184.74.*]
    https://stooq.pl/q/?s=ltm&c=3m&t=l&a=lg&b=0

idzie jak po sznurku, jezeli trend sie utrzyma to do wiosny bedzie po 2 PLN za sztuke
  • Re: pytanie Autor: ~justa [5.173.208.*]
    jestem załamana i zrospaczona. masakra normalnie. chodze jak zombi do pracy i spowrotem. siedze otepiała i nie reaguje juz zbyt na rodzine.
    na spadkach oczywiscie skupywałam bo wierzyłam Albertowi.
    chyba trzeba bedzie konczyc te cała sprawe.
  • Justa czy jesteś żoną Cygana ? Autor: ~hasior [77.111.246.*]
    czuć że lubisz być d¥mana.
    spuścimy te szambo poniżej 1 zł bo smród coraz większy. Rokicki odda akcje po 10-20 gr i podziękuję że i tak drogo sprzedał.
[x]
LTGAMES -4,71% 8,10 2025-11-14 14:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.