• a ja poczekam sobie na to co zrobi PAE - nigdy mnie nie zawiedli Autor: ~ele [46.205.214.*]
    ..
  • Re: a ja poczekam sobie na to co zrobi PAE - nigdy mnie nie zawiedli Autor: ~Janusz [31.0.55.*]
    mnie strasznie ino piniendzy na skladki na asesorów szkoda
    oszukali i tyla
  • Re: a ja poczekam sobie na to co zrobi PAE - nigdy mnie nie zawiedli Autor: ~ele [46.205.214.*]
    Janusz a dan napisał że jesteś szują ???
  • Re: a ja poczekam sobie na to co zrobi PAE - nigdy mnie nie zawiedli Autor: ~maxiking [176.107.34.*]
    Dnia 2022-11-30 o godz. 23:15 ~ele napisał(a):
    > ..

Solorz w każdej chwili moze zrobic nowe zaproszenie.....
    Ale on dobrze wie, że nawet jak zaoferuje 40-50 zł , to skupi BARDZO NIEWIELE
    Tych kilku nasłanych "szalejacych" troli, już mu nikogo nie nagoni !!!!
    Żeby skupić chociaz te kilka milionów akcji, musi Porozumieć sie z PAE
    Dopiero Rekomendacja PAE, moze skłonić członków i pozostałych drobnych do sprzedazy Solorzowi
    bo bez PAE nie bedzie nadziei na cokolwięk wiecej, niż te grosze które zaoferuje solorz...
    Kazdy moze sobie sprzedawać po ile tylko chce !!!!...z PAE czy bez PAE
    Ale opluwac PAE mogą tylko Agenci Solorza !!!, albo Bezrozumne gołod...ce leszczowate
    Bez PAE Wszyscy by sprzedali nawet po 10-12 zł już dawno..
    Z PAE, nawet najbardziej bezrozumni , maja szanse dzisiaj co najmniej na kilka razy więcej w każdym następnym zaproszeniu
    A Solorz te akcje musi skupić, bo zmiany w prawie, najprawdopodobniej zmuszają go do oficjalnego wezwania..
    dlatego chce rozmawiac !!!....kiedy pół roku temu miał nas w d.....e i nawet nie raczył odpowiedziec na nasze oferty
    Sa akcjonariusze z milionami akcji którzy nie chca Solorzowi sprzedać nawet po ......, i PAE tez nie bedzie rekomendowac gów....nej oferty Solorza jesli taka bedzie
    Niech sobie robi "zaproszenia" dla tego szalejacego planktonu na forum z kilkuset akcjami ....
    ..
  • Re: a ja poczekam sobie na to co zrobi PAE - nigdy mnie nie zawiedli Autor: ~JP_na_100proc [5.173.179.*]
    Nie wiesz co teraz zrobi pae? Ja wiem, przyśle wam niebawem kolejną składkę do opłacenia. Imprezy w hotelu Gołębiowskiego przecież za coś trzeba opłacić...
  • Re: a ja poczekam sobie na to co zrobi PAE - nigdy mnie nie zawiedli Autor: ~Janusz [31.0.55.*]
    olechowicz oddaj pieniandze jak niema efektów
  • Re: a ja poczekam sobie na to co zrobi PAE - nigdy mnie nie zawiedli Autor: ~zdzich [85.128.75.*]
    to może kolega napisz ile to pieniędzy przekazał
  • Re: a ja poczekam sobie na to co zrobi PAE - nigdy mnie nie zawiedli Autor: ~jerzy11 [37.8.231.*]
    Dnia 2022-12-01 o godz. 08:48 ~Janusz napisał(a):
    > olechowicz oddaj pieniandze jak niema efektów

.......och ...jak ciebie mi szkoda .!.......dużo tych piniędzy straciłeś ? Mogłeś przyjąć wspaniałą propozycję 20 złotych - i byłbyś zadowolony i twój dobrodziej również. A teraz czekaj aż dobroczyńca zaoferuje Ci 22,50 - może już za tydzień..........! A gdyby nie twoje składki toby ci zaoferował 1,01 złotyk.
  • Re: a ja poczekam sobie na to co zrobi PAE - nigdy mnie nie zawiedli Autor: ~xx [194.180.109.*]
    Dzięki,Maxi
  • Re: a ja poczekam sobie na to co zrobi PAE - nigdy mnie nie zawiedli Autor: ~maxiking [176.107.34.*]
    Dnia 2022-12-01 o godz. 15:01 ~xx napisał(a):
    > Dzięki,Maxi

Trzeba pamiętać, że Tutaj, na tym forum !!!!
    Też toczy się Walka o to, co Solorz będzie musiał Wam zapłacić !!!
    On, nasyłając tych "hejterów", chce Was Wszystkich chce Złamać, pozbawić nadziei na uczciwą Zapłatę za akcje
    a przede wszystkim Zniszczyć PAE !!!!
    Te "zarzuty" , sprowadzają się do JEDNEGO, że PAE nie chce Solorzowi sprzedać TANIO !!!!!
    Oczernić, obrzucić g.....m, pozbawić Wiarygodności i Autorytetu ...
    Wtedy z pojedynczymi (owca inaczej) już sobie poradzi, bo w pojedynkę nikt tutaj do sadu nie pójdzie
    To forum, to dla nich tylko "teatr" anonimowych bredni...nie dajcie się manipulować
    Członkowie PAE otrzymują prawie wszystkie informacje i Dokumenty z naszych działań i rozliczenia finansowe..
    W PAE nie było ostatnio zadnych rezygnacji !!!, raczej sukcesywnie po kilka osób przychodzi ciągle

• Re: a ja poczekam sobie na to co zrobi PAE - nigdy mnie nie zawiedli Autor: ~Hun [5.184.195.*]
    Do pozostałych poza Porozumieniem, zrozumcie wreszcie, że tylko PAE może nam pomóc, nie solorz i jego opłacone psubraty. Myślenie naprawdę nie boli.
    Trzeba tez pamiętać, że to nie Rada PAE ani Przewodniczacy, nie decydują po ile chcieliby Solorzowi sprzedać !!!
    Członkowie PAE już dwukrotnie byli pytani o swoje oczekiwania co do ceny akcji
    Dlatego Rada PAE jest ZOBLIGOWANA oczekiwaniami swoich członków !!!!
    ..i z tego można wyliczyć jakieś srednie zoptymalizowane, jako Wola Większośći...jak to w demokracji
    Rada PAE nie może działać wbrew oczekiwaniom swoich 700 członków, bo będa zarzuty że ich Solorzowi "sprzedała"
    ...za "dodatkowym wynagrodzeniem" itp..

dlatego współczuje wszystkim końskim łb....om, czy agentom Solorzana forum, którym się wydaje, że mając kilkaset akcji, mogą narzucić swoją cene np. 30-40 zł, członkom PAE, którzy mają niekiedy po kilkaset tysięcy akcji !!!!! i oczekują.....powaznego traktowania przez Solorza
  • Re: a ja poczekam sobie na to co zrobi PAE - nigdy mnie nie zawiedli Autor: ~Hun [5.184.195.*]
    Max, jakby PAE było nie transparentne, to był bym poza, to oczywiste.
    Nie rozumiem tylko ,że są jeszcze takie osobniki,co wolą sami błądzić, zamiast z nami walczyć o sprawiedliwość i godne zadośćuczynienie.
    Ps. O szczurach solorza szkoda pisać .
    Pozdrawiam.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.204.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: a ja poczekam sobie na to co zrobi PAE - nigdy mnie nie zawiedli Autor: ~KEMOT [80.55.158.*]
    ODDAJ SOLORZOWI SWOJE AKCJE ELEKTRIMU PO 20 ZŁ I SPI........ STĄD.

DODAJMYZ ŻE AKCJE TE BYŁY WARTE W NAJGORSZYM MOMENCIE 152 ZŁ ( 2005/6 ROK - WYCENA OBLIGATARIUSZY )

A OBECNIE SĄ WARTE 4 RAZY WIECEJ .
  • Re: a ja poczekam sobie na to co zrobi PAE - nigdy mnie nie zawiedli Autor: ~Janusz [31.0.53.*]
    to kupta ode mnie po 40 jak tyla warte na wegiel potrzebuja i swieta za pasem
    nie rozumia czemu nikt nie chce dac 1/10 ceny ino solorz skoro to takie złoto?
    Dnia 2022-12-02 o godz. 11:30 ~JPAE_NA_100proc napisał(a):
    > "a ja poczekam sobie na to co zrobi PAE - nigdy mnie nie zawiedli"
    >
    > W WOLI ŚCISŁOŚĆI TO PAE ZAWODZI OD 7 LAT !!!
    > JEDYNY REALNY SUKCES TO ZABLOKOWANIE EMISJI PO 1,01 ZŁ I NA TYM KONIEC SUKCESÓW !!!
    > I PROSZĘ NIE PISZCZIE MI TUTAJ ŻE PAE ZAŁATWIŁO NAM ZAPROSZENIA PO 12, 18 CZY 19,90 ZŁ KTÓRE ZAWSZE NAZYWAŁO ZŁODZIEJSKIMI !!!
    > BO TO OZNACZA ŻE INNYMI SŁOWY SUKCESEM PAE JEST TO ŻE ZAŁATWIŁO SOLOŻOWI MOŻLIWOŚĆ OKRADZENIA DROBNYCH W ZAPROSZENIU POMIĘDZY 12 -20 ZŁ, TO SĄ TE NIBY SUKCESY ?!
    > ŚMIESZNI JESTEŚCIE OSZUŚCI !!!
    > ZEBRAŁO SIĘ TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI, TROLLI PAE NA FORUM, KTÓRYCH CELEM JEST OPLUWANIE WSZYSTKICH TYCH KTÓRZY PISZĄ PRAWDĘ O TYM JAK JEST !!!

..to chyba kliniczny przykład Nienawisci do wszystkiego " co nie ma czterech nóg i na drzewo nie ucieka"
    Nienawiść która odbiera ROZUM ....Kompletny rozkład Osobowosci....Schizofreniczna.wscieklizna....
    Ten "wirtualny" i niedostępny oszust i złodziej Solorz, już nie jest przeciwnikiem, skoro nie można go dosięgnąć
    Wrogiem "smiertelnym" dla takiego frustrata, staje się każdy kogo można dosięgnąć, "zęby zatopić", a przynajmniej opluć, znieważyć, wyładować emocje !!!!...żeby go nie rozerwało "cisnienie wewnętrzne'...

Podobno w ostatnich 10 latach w Polsce nastąpił prawie 200% wzrost zdiagnozowanych chorób psychicznych i rent inwalidzkich dla psychicznie chorych......porażające

• Re: a ja poczekam sobie na to co zrobi PAE - nigdy mnie nie zawiedli Autor: ~Janusz [31.0.53.*]
    gupiaku co ty wypisujesz jo tyż nie wdza tych sukcesow porozumienia
    bedzie sukces jak bedzie 40-50 zloty i tyla ja nie jest zachlanny
  • Re: a ja poczekam sobie na to co zrobi PAE - nigdy mnie nie zawiedli Autor: ~Elekt [195.117.218.*]
    Autor: ~Wili [31.0.55.*] 2022-09-30 18:44 , Autor: ~Janusz [31.0.55.*] 2022-11-30 23:12
  • Re: a ja poczekam sobie na to co zrobi PAE - nigdy mnie nie zawiedli Autor: ~WytrwamyDoZWYCIESTWA [46.205.140.*]
    Dnia 2022-11-30 o godz. 23:15 ~ele napisał(a):
    > ..

W jednosci siła !

"kretow", gnid i bezrozumnej czesci zupelnego planktonu nie licze

Wytrwamy- DO ZWCIESTWA !
  • Re: a ja poczekam sobie na to co zrobi PAE - nigdy mnie nie zawiedli Autor: ~JPAE_NA_100proc [5.173.24.*]
    Dnia 2022-12-02 o godz. 12:34 ~maxiking napisał(a):
    > ..to chyba kliniczny przykład Nienawisci do wszystkiego " co nie ma czterech nóg i na drzewo nie ucieka"
    > Nienawiść która odbiera ROZUM ....Kompletny rozkład Osobowosci....Schizofreniczna.wscieklizna....
    > Ten "wirtualny" i niedostępny oszust i złodziej Solorz, już nie jest przeciwnikiem, skoro nie można go dosięgnąć
    > Wrogiem "smiertelnym" dla takiego frustrata, staje się każdy kogo można dosięgnąć, "zęby zatopić", a przynajmniej opluć, znieważyć, wyładować emocje !!!!...żeby go nie rozerwało "cisnienie wewnętrzne'...
    >
    > Podobno w ostatnich 10 latach w Polsce nastąpił prawie 200% wzrost zdiagnozowanych chorób psychicznych i rent inwalidzkich dla psychicznie chorych......porażające
    >

BARDZO TRAFNIE OPISAŁEŚ... SAM SIEBIE. TYLE NIENAWIŚCI I JADU ILE TY WYLAŁEŚ NA TYM FORUM W STOSUNKU DO NIEZGADZAJĄCYMI SIĘ Z TOBĄ AKCJONARIUSZAMI TO NIE WYLAŁ CHYBA NIKT INNY NA ŻADNEJ SPÓŁCE.
    TWÓJ KOMENTARZ JEST W MYŚL ZASADY "ZŁODZIEJ ZAWSZE WIDZI W INNYCH TYLKO ZŁODZIEI" (I AKURAT OKREŚLENIE ZŁODZIEJ JAK ULAŁ DO CIEBIE PASUJE), NIE OCENIAJ JEDNAK INNYCH PO SOBIE.
    Dnia 2022-12-02 o godz. 23:58 ~JPAE_NA_100proc napisał(a):
    > Dnia 2022-12-02 o godz. 12:34 ~maxiking napisał(a):
    > > ..to chyba kliniczny przykład Nienawisci do wszystkiego " co nie ma czterech nóg i na drzewo nie ucieka"
    > > Nienawiść która odbiera ROZUM ....Kompletny rozkład Osobowosci....Schizofreniczna.wscieklizna....
    > > Ten "wirtualny" i niedostępny oszust i złodziej Solorz, już nie jest przeciwnikiem, skoro nie można go dosięgnąć
    > > Wrogiem "smiertelnym" dla takiego frustrata, staje się każdy kogo można dosięgnąć, "zęby zatopić", a przynajmniej opluć, znieważyć, wyładować emocje !!!!...żeby go nie rozerwało "cisnienie wewnętrzne'...
    > >
    > > Podobno w ostatnich 10 latach w Polsce nastąpił prawie 200% wzrost zdiagnozowanych chorób psychicznych i rent inwalidzkich dla psychicznie chorych......porażające
    > >
    >
    > BARDZO TRAFNIE OPISAŁEŚ... SAM SIEBIE. TYLE NIENAWIŚCI I JADU ILE TY WYLAŁEŚ NA TYM FORUM W STOSUNKU DO NIEZGADZAJĄCYMI SIĘ Z TOBĄ AKCJONARIUSZAMI TO NIE WYLAŁ CHYBA NIKT INNY NA ŻADNEJ SPÓŁCE.
    > TWÓJ KOMENTARZ JEST W MYŚL ZASADY "ZŁODZIEJ ZAWSZE WIDZI W INNYCH TYLKO ZŁODZIEI" (I AKURAT OKREŚLENIE ZŁODZIEJ JAK ULAŁ DO CIEBIE PASUJE), NIE OCENIAJ JEDNAK INNYCH PO SOBIE.

współczuję choroby j/w....język, obelgi, wyzywanie od "złodziejów" ..naprawde współczuje ...
  • Re: a ja poczekam sobie na to co zrobi PAE - nigdy mnie nie zawiedli Autor: ~JPAE_NA_100proc [5.173.24.*]
    Tak, ja Tobie też współczuje tej ciężkiej choroby. Dużo zdrowia Maksymilianie
  • PAE - nigdy nas nie zawiodlo - WYTRWAMY Autor: ~WytrwamyDoZWYCIESTWA [46.205.140.*]

W jednosci siła !

"kretow", gnid i niedużej (choć próbującej byc głośną) czesci zupelnego planktonu nie licze

Wytrwamy- DO ZWCIESTWA !

Czekamy na REKOMENDACJE PAE !
[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.