Dnia 2022-12-02 o godz. 11:30 ~JPAE_NA_100proc napisał(a):
> "a ja poczekam sobie na to co zrobi PAE - nigdy mnie nie zawiedli"
>
> W WOLI ŚCISŁOŚĆI TO PAE ZAWODZI OD 7 LAT !!!
> JEDYNY REALNY SUKCES TO ZABLOKOWANIE EMISJI PO 1,01 ZŁ I NA TYM KONIEC SUKCESÓW !!!
> I PROSZĘ NIE PISZCZIE MI TUTAJ ŻE PAE ZAŁATWIŁO NAM ZAPROSZENIA PO 12, 18 CZY 19,90 ZŁ KTÓRE ZAWSZE NAZYWAŁO ZŁODZIEJSKIMI !!!
> BO TO OZNACZA ŻE INNYMI SŁOWY SUKCESEM PAE JEST TO ŻE ZAŁATWIŁO SOLOŻOWI MOŻLIWOŚĆ OKRADZENIA DROBNYCH W ZAPROSZENIU POMIĘDZY 12 -20 ZŁ, TO SĄ TE NIBY SUKCESY ?!
> ŚMIESZNI JESTEŚCIE OSZUŚCI !!!
> ZEBRAŁO SIĘ TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI, TROLLI PAE NA FORUM, KTÓRYCH CELEM JEST OPLUWANIE WSZYSTKICH TYCH KTÓRZY PISZĄ PRAWDĘ O TYM JAK JEST !!!
..to chyba kliniczny przykład Nienawisci do wszystkiego " co nie ma czterech nóg i na drzewo nie ucieka"
Nienawiść która odbiera ROZUM ....Kompletny rozkład Osobowosci....Schizofreniczna.wscieklizna....
Ten "wirtualny" i niedostępny oszust i złodziej Solorz, już nie jest przeciwnikiem, skoro nie można go dosięgnąć
Wrogiem "smiertelnym" dla takiego frustrata, staje się każdy kogo można dosięgnąć, "zęby zatopić", a przynajmniej opluć, znieważyć, wyładować emocje !!!!...żeby go nie rozerwało "cisnienie wewnętrzne'...
Podobno w ostatnich 10 latach w Polsce nastąpił prawie 200% wzrost zdiagnozowanych chorób psychicznych i rent inwalidzkich dla psychicznie chorych......porażające