• powody spadkow? Autor: ~ble [188.47.124.*]
    witam,

czy ktos moze wie, jakie sa powody tych bezsensownych spadkow?
    bo chyba powodem nie jest przyznannie premii w wysokosci 3 tys brutto i 2 tys brutto osobom który wyniosly spolke na wyzyny ?

• Re: powody spadkow? Autor: ~lol [185.31.217.*]
    wszystko jest w cenach.
  • Re: powody spadkow? Autor: ~gniotdnoiwodorosty [188.147.96.*]
    bo to gniot jest
  • Re: powody spadkow? Autor: ~Andrzej [89.64.127.*]
    Moim zdaniem spadki są w dużej mierze spowodowane pokrętną polityką informacyjną Zarządu w sprawie skupu akcji i wyboru opcji .
    Nadto to brak "mody " na akcje Grodna .
    Dobre wyniki finansowe same w sobie nie zawsze przekładają się na wzrost kursu akcji .,co widać na wielu spółkach z GPW.
    Także poziom wypłacanej dywidendy nie zachęca inwestorów do inwestowania w Grodno dla dywidendy.

t
  • Re: powody spadkow? Autor: ~ble [188.47.124.*]
    Dzieki Andrzej za rzeczową opinie !!
  • Re: powody spadkow? Ja wiem ! Autor: ~ja_wiem [79.186.52.*]
    Panie wczoraj wungiel przywieżli. Co Pan ślepy czy co ?
    Teraz grzejem się czarnym złotem. Tylko na JSW, wczoraj +5 % a dziś + 14,9 % zysku. Bogdanka i Bumech też dali po +6 % zysku.

Ps. nawet Nowy tam się grzeje.
  • Re: powody spadkow? Ja wiem ! Autor: ~gro [188.33.233.*]
    PAndrzej częściowo zgadzam się z tobą ale powód jest jeden to Sprzedajcy mógłbym podawać tysiące przykładów -które TY tez znasz ze kondycja wynik przyszłość firmy to bardzo często nic w porównaniu z plotkami sytuacja na rynku itd i jeszcze raz pisze Podstawa to akcjonariat a ta firma takiego nie ma Pisałem już pare razy o tym samym na sunexie ,ze to jedyna Polska firma sprzedająca pompy ,ze musi być dobrze itd I co?sprzedawali przez rok po 7,,6 ..5..4zl dzisiaj CI sami nią oddają po 22 Jeżeli Grodno nie jest bankrutem prosperuje b dobrze potrzebni są jej tylko tacy którzy wierzą ze kupili i zarobią Widzę ze tutaj takich nie ma jest głupia panika i nic więcej zero myślenia sprzedali miliony akcji bez powodu bo kurs kręci się w kółko Wystarczy jakiś News i będą kupować po 20
[x]
GRODNO -0,90% 11,05 2025-10-03 16:18:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.