Nie grałem ale widzę że rankingi w kategorii top grossing game/action wyskoczyły znacznie do góry! Opinie też bardzo wysokie. Ktoś to śledzi, gra, analizuje?
Moim zdaniem ta gra to będzie odpal lepszy niż HC... Bo będzie zrobiona na identycznej zasadzie co FC i hc ale zombi jest znacznie bardziej popularnym tematem niż strzelanie do jeleni. Ja osobiście czekam aż ta gra się rozbuja i mam większe oczekiwania niż do woh
Można ściągnąć i pograć na androidzie. Ja to zrobiłem. Grafika wygląda świetnie. Dla ludzi lubiących takie strzelanki plus budowanie zadań, broni i klanów będzie mega rozrywką. To będzie kolejny duży tytuł w portfolio Ten.
To że jest to soft launch to jasne ale jak obecna pozycja rzutuje na ewentualne przyjęcie się gry na rynku, no i fakt że tak szybko rośnie w ostatnich dniach.
Za Zużalka żadna gra nie weszła, tylko generowali olbrzymie koszty produkcji gier. Obecny prezes ma inne podejście, rozsądne nakłady i szybka weryfikacja przez rynek. Pół roku po premierze TH, przychody z gry wynosiły już 5mln/mc. MH ma szansę na dużo większy sukces. Potem zaś byłoby świetnym ruchem wrócić do zombiaków, zwłaszcza, że połowa materiału jest już wypracowana w archiwach (przy okazji można odwrócić część odpisów i zwiększyć zysk). Spółka wreszcie zbudowała efektywny model biznesowy. Po rosnących przychodach mocno wzrosną zyski.