A Wy trolle spadkowe dalej narzekacie. A rynek daje wam co chwila okazje. Wystarczy czytać, analizować i myśleć. Ja właśnie skupuję kolejną spółkę. Razem z Cherry to będzie hicior.
Jak czytałeś raporty Sunexu to wiesz ,że tam jest dynamika ,zyski i dywidenda .....nawet w tym roku była mała bo mała ale była ,a w przyszłym roku za zyski z tego roku to będzie już sporo .Każdy robi zakupy pod swój tok myślenia.
Powodzenia. Ja patrzą ciut inaczej. Rośnie niezadowolenie z pomp ciepła. Wystarczy poczytać fora internetowe. Ludzie nie mieli pojęcia, że 21,5 stopnia to max i to pod warunkiem, że temperatura na zewnątrz nie spada poniżej 0. Tymczasem kilka dni i nocy i szybko zweryfikowały się pompy, a właściwie ich mit. NA mojej ulicy 3 rodziny zakupiły takowe płacąc 50 tyś zł + 20 tyś zł na przygotowanie kotłowni. A teraz patrzą z przerażeniem, na prąd jaki ciągnie gdy na zewnątrz było -6 stopni.
Spójrz inaczej owszem w Polsce mało ludzi kupuje,a zysk spółka ma z Niemiec i innych Państw ok 80 %,a z PL tylko 20%,na Zachodzie zimy łagodniejsze i jest to Alter alternatywa dla innych paliw drogich,a będzie jeszcze drożej .Spółka nie liczy na zyski z naszego kraju ani z krajów wschodnich .
Niemcy, Austria hmm... powiadasz, że cieplejsze zimy niż u Nas. Ok. Ja mam a właściwie zbierm drugą perłę, które jednak jak dla mnie jest o wiele lepsza ale co tam. Powodzenia życzę. Najważniejsze żebyś zarobił.
Niestety. Ale to prawda. A nie zapominajmy, że to tak na prawdę duży agregat. Nie to samo co w lodówce i trzeba o niego dbać. Brak prądu, która często zdarza się to tragedia. Ale co tam. Nie mój problem, widzę co dzieje się u sąsiadów. Teraz jak trzy noce było po niżej 0, to prąd szedł im jak woda. A i tak ledwo dochodziło do 21,5 stopnia.
Dnia 2022-11-25 o godz. 13:31 livermoregpw napisał(a): > Dlatego wciskano kit tym, co mieszkają w lesie. A taka jest u mnie okolica. I teraz zdziwienie.
Ty naprawdę miałeś wypadek w dzieciństwie :) "spadłeś z nocnika na główkę " no i teraz efekty tego uderzenia widać :))))))))))))))))