Nie kwicz leszczu Ta bo masz ryle do gadania co pejsaty za okupacji hahaha
Jedynie na co masz wplyw to na to czy udasz sie na spaced do parku i w koncu przestaniesz spalac tlen tak potrzebny normalnym ludziom :)
Jestes tak monotematyczny ze nawet nie czytam bo nue mam czasu. Od ponad 2 lat znam cie na wylot :)
Trollu Ta wciagnie to cie poziom 1 pln na inventionie a tu na syfblue bedziesz dalej kwiczal na haku przy 30 groszach.
19 mln kwita ma invention do wywalenia.
Musi uzbierac wiec zbieraj kase dawco kapitalu haha
Trollu Ta czekaj na ożenek z 19 mln akcji serii F, musisz zasponsorować budowe Inventiona bo tylko to jest nadzieja na lepszy kurs Syfblue :)
8 mln zł juz poszlo do INM bez zabezpieczenia bo bawet SBE wie co jest dla niego priorytetowe :)
A czy Michałek potrzebuje swoją rękę zabezpieczać jak o wszystkim decyduje jako większościowy ? No fantasto jak mu zabronisz zabrać bankrutowi co będzie chciał ?:) licz długi bankruta inm bo rachunek rośnie
Tak trollu Michałem to bez zgody akcjonariuszy i pod bacznym okuem KNF sobie sam w bucie palcem ruszyc nie może buhahaha pod groźba dzialań na szkode akcjonariuszy Inventiona.
Tak wiec trollu przez 5 lat od daty pozwolenia na uzytkowanie mozesz tu wyc trollu....no chyba, że oddacie do jednostki dofinansowujacej 20 mln zlotych plus koszty procesow i zaskarzanua uchwał. Spokojnie trollu stać mnie na 5 tys zł oplaty sądowej w takim wypadku :)
Dlatego wsioczku ty bredzisz ponad 2 lata to samo a ja przedstawiam fakty!
I już ci trollu Ta rura zmiekła ?
Splaci pożyczkie sprzedaja 19 mln akcji serii F :) a jeszcze dopuszczą drugie tyle serii E. Bądz cierpliwy sponsorze kierulowy :)
bez INVENTONA nie ma SOFTBLUE i troll Ta dobrze o tym wie ale teraz wisi na haku sbe i nie zejdzie z niego a trzęsie się jak galareta by nie zrobili powtórki jak z października 2021 gdzie INVENTON był droższy 4 x od kurs Softa :D trollu Ta niedługo kolejny raz się przekonasz, że postawiłeś na złego konika :D
bardzo udolnie żebrałem jak była potrzeba i sprzedawałem w październiku 2020 po 1,54 zł :D później umiejętnie żebrałem w okolicach czerwca 2022 gdy sprzedawałem w okolicach 0,8 i niestety wszystkie akcje pozbyłem sie w dniu info o WZA i emisji średnio sprzedaże 0,68-0,84 tak wiec to były umiejetne żebry teraz nie ma żadnych żebrusiu Kierulowy teraz potrzymuje tylko forum i badam gdzie jest dno i kiedy będzie można zacząc kupować i dopiero zobaczysz może żebry by znów ci w gardło napchać akcje z moim ZYSKIEM :D wtedy usłyszysz o INVENTIONIE na 500 spółkach na forach i to kilka dni pod rząd :D