Hehehe ja kiedyś zbierałem po 22-24 gr. Na forum było max kilka wpisów tygodniowo i wierzyłem w spółkę. Pompa na 2.8 była piękna ale niestety sprzedałem "tylko" 1/3 pakietu po 1.85
Kupiłem działaczkę rekreacyjną, trochę akcji z rynku w okolicy zeta i 60gr oraz wszystkie PP po 22gr więc średnia ciągle poniżej 30gr a pakiet większy. Czekam na 50gr i pomyśle czy i ile sprzedać
Trollu Ta w 4 literach mam Kieruli i syfblue a tym bardziej śitvention. Dali mi zarobic 2020-2020 260 k łącznie i dobrze, ze najpierw zrealizowalem 2020-2021 zyski i nie poniosła mnie chciwość to dzieki temu 2022 pozbyłem sie bez żalu śitvention ze stratą (w dniu jnfo o WZA o emisji akcji z pp, ktora ostatecznie odwołali) i co najwyżej moge sie z ciebie ponabijac na tamtym forum jak się uwijasz od ponad 2 lat w obrzydzaniu spolki tak jak to robiłeś na 4Mass w czerwcu i lipcu tuz przed +2700% :)
Obawiam sie tylko o syfblue bo jak tu naganiasz na wzrosty to bedzie jeszcze gorzej hahaha trolle Ta i ArnieX jak jutro weźmiecie 100 k akcji z prawej to obiecuje, ze ja sam wezmę 200 k hahaha. Idzie na to leszcze ?
Moze wam qaz pomóc.
Mam wolne akurat ponad 60 k zyski z sprzedazy czesci orlenu. Wiec macie czas jutro do 9:30 bo jak nie to dokupuje orlen.
Posmiejemy się :)
3 minutki i troll Ta na posterunku. Widzimy sie jutro o 9:30. Teraz mam wazniejsze rzeczy niz ty wsioczku i tepienie ciebie udowadniajac ci kolejny raz żeś manipulant i kłamca :)
Widzę ze do nocy getwsioczku kwiczysz :) ja mam ? Nie ja sam decyduje co robię a ty kmiotku nawet słownika własnego nie masz
Ślepia otwarte ? To mnie baw
Zbierasz ? Chyba nie wiem co bo tego nie widze. Za to widze to zrzuty na ile mogą bo zero popytu i podbitka 1 akcją. To ty zbieraz te 1 akcja. Ośmieszasz się haaahaaaa