Kolejny inwestor nie wytrzymal tego bezruchu i postanowił sprzedac akcje. A ze można to zrobić tylko sprzedając animatorowi, to żeby sprzedać 10k akcji, trzeba kurs zrzucic do ok 2,50. Reszta powinna się cieszyć, bo dzięki wczorajszemu ruchowi może liczyć, ze po powrocie skupu spółka będzie mogła cokolwiek skupić. Wcześniejsze obroty wskazywały, ze mogłaby skupować po pare akcji dziennie.
Zobaczymy jaki raport będzie? Ale niech będzie więcej takich sypaczy to kosz na 1 zł nastawie jak mawiał komuch .wsparcie na 2,40 trzyma ale przełamanie to 1,8 zł a później się zobaczy ...
Nie będzie żadnego przełamania, bo akcji jest juz tyle skupionych, ze możliwy jest tylko marazm… albo ostry wzrost, żeby wycene podbić, Ja sprzedałem ponad 100k akcji w pare miesięcy i spokojnie zostało to odebrane w wiekszosci przez spółkę. Dlatego nie widze miejsca do spadkow, bo kto ma niby sypać?
Czekałem na 2,50 ale nie wiem czy się nie przeliczyłem. Teraz 3,20 to będzie sygnał. Twoje poziomy to chyba wyszły na papierze. On wszystko przyjmie, nawet kupno za 1,00 i wyjście po 1,80.
Każdemu wolno marzyć tylko animator musiałby spać.
Może wrócimy do tego za 6 miesięcy to się pośmiejemy.
Wczorajsze i dzisiejsze obroty pozytywnie mnie zaskoczyły, dzięki temu spółka będzie mogła skupywać ok 1000 akcji dziennie.
Dedalus, tylko nie szalej z tymi zakupami, bo do końca roku 4-5 zł zobaczymy
Dobrze to wyglada. Na szczęście trochę zebrałem. Może warto trochę wspólnie podbić i doprosić forumowiczów. Na skup spółka ma kasę i konsekwentnie zbiera.