Dnia 2022-11-22 o godz. 14:46 ~hmm napisał(a): > zebral bo akurat stal tam gdzie to spadlo
Nic nie szkodzi , że cały czas na WSTECZNYM , ale radocha jest ,.... A co na to nasz wc **** ?? Może już przeżywa mecz - rozgrzewkę i wypatruje siedzeń na stadionie z LOGO snw ,..... Ciekawe czy komentatorzy choć się 1 słowem na ten temat zająkną ???
Dnia 2022-11-22 o godz. 18:03 ~hmm napisał(a): > Chyba sobie za bardzo do serca wziął moje słowa i od rana cały dzień kopię okopy wozakładu ladu, albo wyciaga gumki z majtek.
Hrumm, jako prawilna, posłuszna i łatwowierna owca, poszczypałeś się. Jesteś w ten sposób "bezpieczny". G20 ma już kolejny scenariusz, który wkrótce pewnie wdroży w życie. Mowa o (a jakże) następnej pandemii. Niech każdy wysłucha tego materiału i wyciągnie wnioski, choć Dr. Campbell wypunktował najważniejsze rzeczy. https://www.youtube.com/watch?v=zVBcITMAqnM
tak tak... juz juz za momencik. Wtedy nastanie jasnosc a na sanwilu zagosci prawdziwy wieczny odpał I zbawi was wszystkich :):):) ps. a ten dalej z tym swoim spamem
Dnia 2022-11-23 o godz. 08:23 ~hmm napisał(a): > aaaa no I bym zapomnial… pozdrow doktora Campbella, to mile z jego strony ze otoczyl cie w Choroszczy taką profesjonalną opieką
Ciebie opieką otoczył ten dohtor: https://www.youtube.com/watch?v=B1bYhv_EyLk&t=13s Dlatego po raz kolejny nie dziwię się, że mieszkasz na tym osiedlu x-D.
juz ci pisalem wczesniej ze niepotrzebnie sie fatygujesz i produkujesz bo ja tych twoich spamujacych linkow juz nawet nie otwieram, za bardzo szanuje swoj czas
Dnia 2022-11-23 o godz. 09:20 ~hmm napisał(a): > juz ci pisalem wczesniej ze niepotrzebnie sie fatygujesz i produkujesz bo ja tych twoich spamujacych linkow juz nawet nie otwieram, za bardzo szanuje swoj czas
Inni otworzą i będą wiedzieli, o co chodzi :-). Yo madafaka! Tak pewnie się żegnasz wychodząc od tego dohtora z linku. x-D
Dnia 2022-11-23 o godz. 10:39 ~ktoś napisał(a): > hmm to chociaż obejrzyj film na Rumble pod tytułem Died Suddenly = zmarli nagle. Film miał swoją premierę wczoraj.
Nie obejrzy ani on, ani scett, bo to film w zasadzie o nich.
Nie oglądam takich prymitywnych sportów jak kopanie piłki. Siedzisk też nie wypatruję, bo to nie wpłynie na kurs. Ale jakiś nowy, egzotyczny, stadionowy wirus, który się rozniesie po mistrzostwach jest w kręgu moich zainteresowań. Poczekamy- zobaczymy :-).
Dnia 2022-11-22 o godz. 18:05 cmpunk napisał(a): > Nie oglądam takich prymitywnych sportów jak kopanie piłki. > Siedzisk też nie wypatruję, bo to nie wpłynie na kurs. Ale jakiś nowy, egzotyczny, stadionowy wirus, który się rozniesie po mistrzostwach jest w kręgu moich zainteresowań. Poczekamy- zobaczymy :-).
HAHAHHHAaaaaaaaaa wcpunk , z tobą to ubaw po pachy GWARANTOWANY wszyscy wiemy , że od kopania piłki wolisz kopać na forum , taki esteta forumowy od tematów WC i bzdet o wirusach mających napchać KASĘ pseudoholdingowi z Lublina ,.... Wirusy zawsze były, są i będą , a na kolejną podbitkę kursu snw (na fali twoich "wirusów") nikt tu już nie da sie nabrać , musicie wymyślić coś nowego , może na sztuczną skórę na stadionach w Katarze ktoś się by nabrał , ale póki co nic o tym nie słychać w relacjach z Mundialu w Katarze
Scett, czytając twoje wypociny mam wrażenie, że patrzysz na świat przez dziurkę od klucza (pewnie z którejś z sal na oddziale nr. 5), więc nie pisz takich pierdółek o wirusach itp, jak nie widzisz wszystkiego wokół. Masz bardzo wąziutkie pole widzenia.
Dnia 2022-11-23 o godz. 11:12 cmpunk napisał(a): > Scett, czytając twoje wypociny mam wrażenie, że patrzysz na świat przez dziurkę od klucza (pewnie z którejś z sal na oddziale nr. 5), więc nie pisz takich pierdółek o wirusach itp, jak nie widzisz wszystkiego wokół. Masz bardzo wąziutkie pole widzenia.
ty za to masz BAAAAArdzo SZEROKIE pole widzenia już od 5,8x *, a EFEKTY tego twojego 'szerokiego pola' widać gołym okiem nawet przez dziurkę od klucza.
--------------------- (*) wtedy przewidziało ci się przez dziurkę od klucza 50 zet na snw i do dziś nasz takie omamy wzrokowe
Dnia 2022-11-23 o godz. 11:38 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-11-23 o godz. 11:12 cmpunk napisał(a): > > Scett, czytając twoje wypociny mam wrażenie, że patrzysz na świat przez dziurkę od klucza (pewnie z którejś z sal na oddziale nr. 5), więc nie pisz takich pierdółek o wirusach itp, jak nie widzisz wszystkiego wokół. Masz bardzo wąziutkie pole widzenia. > > ty za to masz BAAAAArdzo SZEROKIE pole widzenia już od 5,8x *, a EFEKTY tego twojego 'szerokiego pola' widać gołym okiem nawet przez dziurkę od klucza. > > --------------------- > (*) wtedy przewidziało ci się przez dziurkę od klucza 50 zet na snw i do dziś nasz takie omamy wzrokowe
Ps, wcpunk zerknij przez dziurkę (od klucza ) na 4 MASS już +6% A tak się naśmiewałeś ,,,, jak zwykle ty
Dnia 2022-11-23 o godz. 11:57 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-11-23 o godz. 11:38 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2022-11-23 o godz. 11:12 cmpunk napisał(a): > > > Scett, czytając twoje wypociny mam wrażenie, że patrzysz na świat przez dziurkę od klucza (pewnie z którejś z sal na oddziale nr. 5), więc nie pisz takich pierdółek o wirusach itp, jak nie widzisz wszystkiego wokół. Masz bardzo wąziutkie pole widzenia. > > > > ty za to masz BAAAAArdzo SZEROKIE pole widzenia już od 5,8x *, a EFEKTY tego twojego 'szerokiego pola' widać gołym okiem nawet przez dziurkę od klucza. > > > > --------------------- > > (*) wtedy przewidziało ci się przez dziurkę od klucza 50 zet na snw i do dziś nasz takie omamy wzrokowe > > Ps, > wcpunk zerknij przez dziurkę (od klucza ) na 4 MASS już +6% > A tak się naśmiewałeś ,,,, jak zwykle ty