W raporcie PlayWaya za 1. półrocze 2022 r., na koniec czerwca (koniec 2go kw. 2022 r.) stan posiadania PlayWaya w Moonlicie niezmiennie ten sam (21.81%).
W związku z regularnymi tekstami spekuły naganiającej na spadki, już od zeszłego roku, o tym, że Play Way rzekomo sprzedaje Moonlita, śledzę te informacje w kolejnych raportach PlayWaya. I nic! Kwartał po kwartale i PlayWay nie sprzedaje Moonlita. A ty chcesz się opierać na czym? Może na szklanej kuli?
Ja się na niczym nie opieram, po prostu nie wiem czy coś sprzedali czy nie w ostatnim czasie. To chyba bardziej logiczne niż patrzeć na koniec czerwca i wnioskować?
oczywiscie ze nie sprzedaje a pozyczka pod emisje to myslicie od kogo pisze w komunikacie od obecnych akcjonariuszy czyli prawie napewno playway bo ten drugi ma tylko 6 % musiałby drugie tyle co ma wziasc
PLW nie sprzedaje bo poprostu nikt tego g...na od niego nie kupi a dwa ten pakiet to są groszowe sprawy dla Spółki
ps: oczywiście dla fantasty-optimisty akcjonariusza sam fakt ze PLAYWAY nie sprzedaje jest wystarczającym powodem aby kurs wisiał na gornych widłach i błyskawicznie wrocił na 5PLN
Do hangmana: idź do wróżki lub wróżbity, niech ci wywróżą. Zastanawiam się, po co takie dyrdymały wygadywać. Znamy sytuacją dp końca czerwca, na podstawie jedynej i oficjalnej informacji, i na tym koniec dyskusji, bo inaczej, to tylko mowa trawa. Do starego gracza: trzymaj się z daleka od forum tego gówna, jak twierdzisz. Jeśli nie trzymasz się z daleka, to masz w tym cwaniacki finansowy interes. Ty tak tu pracujesz niczym wół, że obstawiam drugi scenariusz.
A ty nie pracujesz jak wół od 5 pln i tak w dół aż do 50 groszy za akcje?
A ty nadal starasz sie podtrzymac dobra atmosfere, pisac te swoje bajki o kolorowej przyszlosci.
W przeciwieństwie do ciebie nie naganiam, lecz w oparciu o oficjalne informacje/dane znalezione w sieci, zamieszczałem je oraz prywatne przemyślenia. To jest dopuszczalne i zrozumiałe dzielenie się przemyśleniami wśród małych akcjonariuszy i nie jest żadnym naganianiem. Między nami jest ta zasadnicza różnica, że jestem inwestorem, ty zaś wyrachowaną spekułą. Naganianie, to więc twoja specjalność. Tym bardziej, że siedzisz tu na tym gównie i oderwać się nie możesz od niego, wyrachowany spekulancie.